Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TÜBİTAK ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğiyle başlatılan DENEYAP Türkiye Teknoloji Atölyeleri için Osmaniye’de sınavı geçen öğrencilere yönelik uygulama sınavı gerçekleştirildi.
Tosyalı Spor Kompleksi’nde yapılan uygulama sınavı, dörder seans halinde 426 öğrencinin katılımıyla yapılıyor.
Geleceğin teknoloji yıldızlarının yetiştirileceği proje için mücadele eden öğrenciler, en iyi “Çevre Dostu Yük Gemisi” tasarlamak için yarıştı.
Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Kadir Dündar, sınavda başarılı olan öğrencilere Gençlik Merkezi’nde açılan DENEYAP atölyesinde 3 yıl eğitim verileceğini söyledi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- KAYNAK VE TEST KİTAPÇIKLARI DAĞILDI
- KADİRLİ’DE 10 KİŞİ CEZAEVİNE
- SERDAR ALASIRT’TAN TEŞEKKÜR MESAJI
- SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ
- BESİCİLERE BÜYÜK BAŞ HAYVANLARI TESLİM EDİLDİ
- KADİRLİ’DE ŞİDDETLİ FIRTINADA ÇİFTLİĞİN ÇATISI UÇTU
- KADİRLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLYAS TAPSIZ’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
- BAŞKAN TARHAN “ BİZE ÖĞRETTİKLERİNİZ İÇİN MİNNETTARIZ”
- VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
- KAHRAMANMARAŞ VALİSİ MÜKERREM ÜNLÜER KENT MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ
