SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

DEMİRCİ “ KADİRLİLİLERİN HİZMETÇİSİ OLACAĞIM”
    • 13 Kasım 2018 - 07:11:32

Kadirli’de eğitim camiasının yakından tanıdığı Eğitim Birsen İlçe Başkanı Mustafa Demirci Adalet ve Kalkınma Partisinden Belediye Başkanı Aday Adayı oldu.
Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç, Gençlik Kolları Başkanı Levent Çolakça, Kadın Kolları Başkanı Leyla Tekerek, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları ile kalabalık bir partili katıldı.
İlçe Başkanı İsmail Oruç yaptığı konuşmada her zamankinden daha fazla birlik beraberlik içerisinde olmamız gereken bir süreçten geçiyoruz diyerek “ Önce partimizi kapatmaya çalıştılar. Sonra geziyi bahane ettiler. İhtilal yapmaya çalıştır. Biz öyle bir milletiz ki Peygamber efendimizin hadislerine mazhar olmuş bir millet olarak dim dik ayakta duracağız. Bayrak inmeyecek ezan susmayacak. 2000 yılından önce IMF kapısında nöbet tutuyorduk. Neden? IMF bize para versin diye kapılarda bekliyorduk. Şimdi IMF’ye borcumuz kalmadı. IMF’ye para bile veriyoruz. Kendi silahlarımızı kendimiz üretmeye başladık. Eskiden kumandalar Amerika’nın elindeydi şimdi ise bizim elimizde. Bizler daha çok çalışacağız ve Belediyeyi birlik beraberlik ile alacağız. Genel merkezimiz kimi aday gösterirse onun yanında olacağız, onunla birlikte yürüyeceğiz ve başaracağız. Aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.
Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Ak Parti Kadirli Belediye Başkan Aday Eğitimci Mustafa Demirci, yaptığı konuşmada, “Kadirli’nin, partimizin ve milletimizin hizmetkarı olacağıma, adam gibi adam olacağıma ve canım üstümde olduğu sürece davamızdan taviz vermeyeceğimize namusum şerefim üzerine söz veriyorum. Sizlerin bir evladı olarak bu kutlu yola adım atarken önce Allah’a sonra size güveniyoruz.” dedi.
– “KADİRLİMİZİN, PARTİMİZİN VE DAVAMIZIN HİZMETÇİSİ OLACAĞIM”
Kadirli’ye hizmet etme aşkı ile yola çıktıklarını ve sivil toplum örgütü temsilcisi olarak Kadirli için önemli projelere imza attıklarını ifade eden AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayı Mustafa Demirci, “Sizlerin birer evladı olarak yola çıktık. Doyduğumuz ve durduğumuz yerde en iyi hizmeti vermeliyiz. Milletimize hizmet amacıyla Kadirli ve Andırın’da önemli etkinlikler yaptık. Ben değil biz diyerek adımlarımızı attık. Biz bunları yaparken birileri durmuyordu. İnsanların kafasına sopa gösteriyordu. Bu milletin vatanı, milleti, bağımsızlığı ve özgürlüğü adına neleri yaptığını göstermek için Çanakkale sergisini açtık.
Kadirli-Andırın terör şehitlerimizi unutmadık. Geleceğimizin büyüklerine şehitlerimizin nasıl şahadet şerbeti içtiklerini etkinliklerle anlattık. Vatanımızı nasıl kazandığımızı, canımızı dişimize takarak nasıl mücadele ettiğimizi anlattık. Bu şuurla inşallah önümüzdeki dönemde bu memleketin vicdanını, değerlerini bir ve beraber olarak geliştireceğiz güçlendireceğiz. Bunlar sivil toplumları canlandırarak oluyor. Önümüzdeki günlerde elimize geçecek Ak belediyecilikle, çok değerli büyüklerimizle, yöneticilerimizle ve dünya 5’ten büyüktür diyerek birleşmiş millete kafa tutan çok değerli reisimizle bu ülkeyi tekrar eski dönemlere getireceğiz.
İnşallah ekibimizle bundan önce yaptığımız etkinlikler birlik ve beraberlik içerisinde hakkaniyet içerisinde neler yapabileceğimizi gösteriyor. Daha güzel ve başarılı bire şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kadirli’nin sorunlarını çözüm noktasında hepimiz biliyoruz. Ak belediyecilikle güçlü bir ekip kurduğumuzda Kadirli olması gerek yere gelecek. Birbirimize omuz vererek bunu başaracağız. Bizlerde memleketimize iyi ve kaliteli adam yetiştireceğiz. İnşallah milliyetçi vatansever ve Çukurova’nın aslan evlatları olarak birbirimize kenetlenerek omuz vereceğiz. Belediyeyi makam ve mevki olarak görmüyoruz. Kim aday olursa bugün, yarın ve öbür günde hem teşkilatımızın, hem davamızın, hem de Kadirli’nin sonuna kadar hizmetçisi olacağız.
Rabbim bu yolda hangimize nasip ederse hayırlısı olsun. Bir ve beraber olacağız. İnşallah Kadirli Belediyesi’ni alacağız. Çünkü Kadirlinin bize ihtiyacı var. Kadirlinin kardeşliğe, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Kadirli yaşanabilir bir kent ve güzel bir şehir olacak. Kadirlinin çapı 45 değil 360 derece olacak. Türkiye kardeşlikle Kadirli’de neler yapılabileceğini görecek. Bizim işimiz oyunla değil gönül, yürek ve kardeşlikle olacak. İnşallah hangi aday gelirse gelsin 31 Mart’a kadar çalışacağız, belediyeyi alacağız. Bizleri yalnız bırakmayarak aday tanıtım toplantımıza katılan ve onurlandıran tüm gönül dostlarına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz