134 YILLIK CAMİİ RESTORE EDİLİYOR

134 YILLIK CAMİİ RESTORE EDİLİYOR

MOTOSİKLETÇİLER” POLİS HAFTASI’NI KUTLADI..

MOTOSİKLETÇİLER” POLİS HAFTASI’NI KUTLADI..

Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübünden Doğa Yürüyüşü

Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübünden Doğa Yürüyüşü

KADİRLİ DEMİR SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

KADİRLİ DEMİR SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

SUMBAS’TA KAZA 1 YARALI

SUMBAS’TA KAZA 1 YARALI

 ÇUKUROVA’NIN İNCİSİ SÜLEMİŞ AİLE ÇAY BAHÇESİ VE KAHVALTI SALONU AÇILDI…
    • 28 Ekim 2019 - 21:45:18

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez mekanlarından biri olan Sülemiş Turistik Tesisleri Aile Çay Bahçesi yenilenmesinin ardından düzenlen törenle açıldı.
Yapılan yeniliklerle Kadirli halkının beğenisi kazanan Aile Çay Bahçesi ve Kahvaltı Salonu, her yaştan gelecek misafirlerinin güzel vakitler geçirebileceği mekan olurken, damak tadını sevenlere birbirinden güzel lezzetlerle hizmet verecek.
Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, açılışta yaptığı konuşmada, doğa ile iç içe soğuk ve sıcak içecekler, bir birinden güzel yemekleri ve çocuk oyun gurupları ile Çukurova’nın incisi Sülemiş Tesislerinin hizmet vermeye başladığını söyledi.
Peyzaj ve yenileme çalışmaları tamamlanan Sülemiş Tesisleri Aile Çay Bahçesi ve Kahvaltı Salonunu Kadirli’ye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Tarhan,
“Kamelyaları, kapalı alanları doğa ile içi içen manzarası ile halkımızın beğenisini kazanan Aile Çay Bahçesi ve Kahvaltı Salonumuza vatandaşlarımızı bekliyoruz.
Belediyemiz tarafından işletmeciliği yapılan Aile Çay Bahçemizde bir birinden güzel yemek ile soğuk ve sıcak içeceklerle ailelerimizin serin bir ortamda aileleri ile eğlenebileceği bir mekan haline getirdik. Ailelerin çocukları ile gelip güzel vakitler geçirmesi için çocuk oyun gruplarını kurduk. Sabah kahvaltısının da verildiği aile çay bahçemizde isteyen vatandaşlarımız nikah ve tatlı törenlerinde de Aile çay bahçemizi kullanabilirler. İşletmemiz en uygun fiyatlarla hizmet veriyor. Kadirli’nin lezzet durağı olan Aile Çay Bahçemize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.
Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık ise Sülemiş Turistik Tesislerinin Kadirli’ye yakışır bir mekan olduğunu belirterek, emeği geçenleri tebrik etti.
Yapılan yeniliklerle, bölge halkına ve şehir dışından gelecek misafirlere en güzel şekilde hizmet verecek Sülemiş Tesisleri Aile Çay Bahçesi ve Kahvaltı Salonunun hayırlı olması dileklerinde bulunan Kaymakam Arık, “İnsanların aileleriyle güzel vakit geçirebilecekleri böyle güzel mekanların artması iyi olacaktır. Şehir içerisinde doğayla iç içe Kadirli halkına hizmet verecek Sülemiş Tesisleri Aile Çay Bahçesi ve Kahvaltı Salonunu’nun hazırlanmasında emeği geçen Belediye Başkanı sayın Dr. Ömer Tarhan ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.”diye konuştu. Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz