“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

CGC’DEN VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’A “HOŞ GELDİNİZ” ZİYARETİ
    • 26 Haziran 2020 - 08:15:30

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.
Vali Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini sunarak görevinde başarılar dileyen CGC Başkanı Ali Cihangir, Cemiyet ve cemiyetin üyesi olduğu Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ile Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Mesleğin daha iyi icra edilmesi için yeni kazanımları önemsediklerini dile getiren Cihangir, “Bizim için her üyemiz değerlidir. Doğru, dürüst, objektif, tarafsız yayıncılık anlayışını benimseyen gazeteciliği güçlendirmek adına Cemiyet, Federasyon ve Konfederasyon olarak yoğun çaba harcıyoruz. Bu anlamda konfederasyonumuz büyük adımlar attı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, ülkemiz genelinde 8 bölgesel ve genel gazeteciler federasyonunu bir araya getiren, üye ve temsil yetkisi veren federasyonlarla birlikte 96 gazeteciler cemiyeti ile basın derneklerinin güç birliği yaptığı, yaklaşık 25 bin medya çalışanının en üst çatı meslek kuruluşudur.” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yılmaz, Başkan Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Bölgenin bir evladı olarak Osmaniye’ye Vali olarak hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yılmaz, üstlendikleri ağır sorumluluğun gereğini yerine getirmek için hiç durmadan var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.
Osmaniye’ye dair ilk izlenimlerini de paylaşan Yılmaz, kenti daha ileriye taşımak için hep birlikte gayret göstereceklerini kaydetti.
Vali Yılmaz’a cemiyetin yayın organı Güneysu dergisini takdim eden Cihangir, cemiyetin geleneksel Güneysu Şiir Şöleni ve Bestami Yazgan Şiir Yarışması hakkında da bilgi sundu.
CGC Basın

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz