UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CEBELİBEREKETLİ GAZETECİLER, ŞAMPİYONU ZİYARET ETTİ
    • 12 Ocak 2022 - 08:11:02

CEBELİBEREKETLİ GAZETECİLER, ŞAMPİYONU ZİYARET ETTİ
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetimi ve üyeler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Özden Kardeşler Huzurevini ziyaret etti.
CGC üyeleri, ziyarette Türkiye Bocce Şampiyonu olan Huzurevi Bocce takımı ile dostluk maçı yaptı.
Takım antrenörü Davut Oğuzhan, burada yaptığı açıklamada, gazeteciler gününü kutlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Oğuzhan, misafirlere bocce sporu hakkında bilgi vererek, huzurevi takımının elde ettiği Türkiye şampiyonluğu başarısı hakkında bilgi verdi.
CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, Türkiye şampiyonu huzurevi bocce takımını tebrik etti.
CGC olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, öncesinde bir dizi etkinlikler yapıldığını ifade eden Cihangir, “Bizim için anlamlı gün olan 10 Ocak günü dolayısıyla kurum idarecileri ile futbol maçı, merhum meslektaşlarımızın mezarlarını ziyaretin ardından Özden Huzurevi Bocce takımımızı ziyarette bulunduk. Takımımızı, kentimize yaşattığı şampiyonluk için teşekkür ediyorum. Biz de bu gün arkadaşlarımızla şampiyonlarımızla bir maç yapalım istedik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
Konuşmalardan sonra Türkiye şampiyonu Huzurevi Bocce takımı ile gazeteciler maç yaptı. CGC Basın

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz