“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

“CAMİLER ÇOCUK DOLSUN, AHLAKI KUR’AN OLSUN”
    • 19 Haziran 2019 - 07:23:44

Kadirli Müftüsü Necati Gündoğdu, Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl “Camiler Çocuk dolsun, ahlakı Kuran olsun” sloganıyla düzenlenen yaz Kur’an kurslarını ziyaret etti.

Gündoğdu, 7 Mart Mahallesi’ndeki Miraç Cami’nde eğitime devam eden yaz Kur’an kursunu ziyaret ederek, açılış programı katıldı, din görevlisi Recep Çeri’den çalışmalar hakkında bilgi aldı, çocuklarla sohbet etti.

Gündoğdu, Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından yaptığı kursların aileler ve çocukları için iyilik ve güzelliklere vesile olacağı inandıklarını söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl “Camiler Çocuk dolsun, ahlakı Kuran olsun” sloganıyla düzenlenen yaz Kur’an kurslarına yoğun ilgi olduğunu ifade eden Gündoğdu, “Yaz tatilinde çocuklarımız yüce dinimiz İslam’ı, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i ve Peygamberimizin ahlakını öğrenecek. Türkiye genelinde olduğu gibi kurslarımız, 8 hafta sürecek. Kurban bayramı öncesi tamamlanacak kurslara katılanlara belge ile birlikte cami cemaatimizin destekleriyle çeşitli hediyeler verilecek. Bu yıl Kadirli’de 152 cami ve kuran kursunda yaklaşık 4 bin 700 öğrenci kayıt yaptırdı. Güzel hizmetlere imza atan değerli Miraç Cami İmam Hatibi Recep Çeri hocamıza ve öğrencileri,ne başarılar diliyoruz.” dedi.

Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz