KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

BÜYÜKBOZDOĞAN GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
    • 16 Kasım 2018 - 07:30:11

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Büyükbozdoğan gazetecilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Aday Adaylığı çalışmaları ve Aday olması durumunda nasıl bir çalışma yapacakları hakkında bilgi veren Büyükbozdoğan kucaklayıcı bir dille” gönül belediyeciliği” anlayışıyla seçimi alacaklarını kaydetti.
Öte yandan Büyükbozdoğan yapacaklarını, ilk yüz gün, bir yıl ve beş yıl şeklinde sıralayarak kısa, orta ve uzun vadede bir kalkınma planladıklarını ifade etti. Kadirli’nin en önemli sorunlarını ise; yol, trafik, su olarak sıraladı. Göreve gelir gelmez ilk yüz günde savrun üzerindeki iki köprünün onarılacağını ve trafik akışının rahat sağlanacak hale geleceğini aktardı. Büyükbozdoğan; “ Kadirli büyük bir değişim ve gelişim yaşıyor dolayısıyla bu değişime ayak uydurmak zorundayız bugün Adana yolundan “yeni adliye” istikametine gelinen bir yol var şehrin giriş yolu sayılır ama yarıklar çatlaklar çukurlarla dolu o yol aynı zamanda organizeye de gidiyor, yeni kadirliye açılan bir yol bu tablo bize yakışmıyor. Kadirli gelirinin büyük kısmı tarıma dayalı çalışkan orta gelirli insanlardan oluşan bir kent, vatandaş vergisini ödüyor karşılığında hizmet bekliyor. Biz bunu sağlayacağız vatandaş beklediğinin karşılığını bulacak kaynağımız var.

Kaldı ki biz iktidar partisiyiz, parlamentoda iki tane vekilimiz var kaynak sıkıntısı yaşamacağız inşallah”.ifadelerini kullandı. Büyükbozdoğanın projeleri arasında; Katlı Kavbşaklar, Fuar Alanı, İşlevsel Kent Meydanı, iki adet Şehir Parkı, Bisiklet Yolları, Sucuk Festivalinin Turp Festivaliyle birleştirilerek “Lezzet Festivali”ne dönüştürülüp Uluslar arası boyut kazandırma, Sülemiş Tepesine “Panoramik Cam Seyir Terası”, Taziye Evleri, gibi başlıklar bulunuyor.
Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Büyükbozdoğan’ın davetinden dolayı teşekkür eden Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya, Kadirli’deki yazılı ve görsel basının kalitesini kimsenin tartışamayacağını vurgulayan Başkan Kaya, insanların doğru ve kaliteli haber alma hakkını sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz