İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

BÖYLE ÖĞRETMENLER ALKIŞLANIR
    • 2 Temmuz 2020 - 06:15:17

Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu örnek çalışmalarına devam ediyor. Öğretmenlerinden Dönay PAŞAOĞLU, pandemi nedeniyle okula devam edemeyen öğrencileri ve onların velileri ile iletişimini hiç kesmeyerek bu dönemin verimli bir şekilde atlatılması için özverili bir çalışma gösterdi. Öğrenci ve velileri ile devamlı iletişim halinde olan öğretmen PAŞAOĞLU, teknolojiyi kullanarak öğrencilerine onları sıkmadan yapabilecekleri günlük etkinlikler gönderdi. Öğrenciler de velilerinin desteği ile bu etkinlikleri yaparak sınıfın vatsap grubunda sergilediler. Bu bazen bir şiir, oyun,okuma vb videosu, bazen bir resim çalışması, bazen de okuma yazma vb. etkinliğinin paylaşılması şeklinde oldu.
Yapılan bu çalışmaları takip eden birinci sınıf öğretmeni Dönay Paşaoğlu gruptan yaptığı gerekli yönlendirme, uyarı ve motive edici gayretleri ile hem bu Covid-19 sürecinin verimli bir şekilde geçirilmesini hem de öğrencilerin evlerinin bir anne sınıfı olmasını sağladı. Bu etkinliklerin sonunda öğrenci ve velilerini okula davet ederek onları sosyal mesafe, maske kurallarına uyarak ağırlayan Dönay öğretmen temin ettiği hediyeleri öğrencilere takdim ederek onları mutlu bir şekilde yaz tatiline uğurladı.
Öğretmen Dönay PAŞAOĞLU, yaşanan bu pandemi sürecinde biz bir öğretmen olarak üzerimize düşeni yapmaya, yaşanan bu olumsuz sürecin etkisini azaltmaya gayret ettik. Bugün okula gelen velilerimizin yüzünde gördüğümüz mutluluk görülmeye değerdi. Bir şeyler yapabildiysek ne mutlu bize, dedi.
Okul Müdür Selim Yiğit’de bizim okul olarak bir sloganımız var “Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu Biz Bir Aileyiz ve Her Şey Geleceğimiz Olan Yavrularımız için.” Arkadaşlarımızın yaptığı bu tür güzel çalışmalar geleceğimizin aydınlık olduğunu bize bir kez daha gösterdi. Dönay Hanıma, yavrularımıza ve onlarla ilgilenen velilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz