ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN KAYMAKAM ARIK’A ZİYARET
    • 15 Ekim 2020 - 18:14:38

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyeleri Kadirli ilçe Kaymakamı Ahmet Arık’ı makamında ziyaret ederek gündeme ilişkin önemli konularda fikir alışverişinde bulundular.
Meclis üyesi ve aynı zamanda Belediye Başkan yardımcısı Adil Keleş,Murat Gürlek,Çetin Önsel,Engin Karabulut,Hakan Küçükcan,Adil Pektuzlu,Coşkun Erkayran ve Belediye Özel kalem Müdürü Murat Unutkan’dan oluşan heyet,Anız ve orman yangınları,Pandemi süreci,Eğitim,Sağlık,ekonomi gibi bir çok konuda istişare yaptılar.
Ziyaretle ilgili görüşlerini dile getiren Belediye Meclis üyeleri,İlçeye geldiği günden buyana vatandaşla kısa süre içerisinde kaynaşıp başta STK lar olmak üzere toplumun diğer kesimleriyle birlikte ilçenin önemli sorunlarına el atan ve çözüm noktasında kararlı duruşuyla takdir toplayan Kaymakamımız sayın Arık’ı ziyaret ederek Memleket dolu sohbet ettik.Kendisinin göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyoruz dediler.
Kaymakam Arık’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belediye Meclis üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Arık, kapısının herkese açık olduğunu ilçenin gelişimi,kalkınması ve her alanda daha iyi yaşanabilir bir Kadirli için ellerinden ne geliyorsa yapmaya gayret gösterdiklerini belirtti.
Samimi ve sohbet havasında geçen ziyaret hatıra fotoğrafıyla son buldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz