ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

BEKAROĞLU “KADİRLİ’NİN HİZMETKARI OLMAYA GELDİM”
    • 11 Kasım 2018 - 10:04:50

Ragip Bekaroğlu, Kadirli’nin hizmetkarlığına talibim
Tabanda en çok konuşulan isim olan ve belediyeciliğin içinden gelen mühendis Başkan Adayı Ragıp Bekaroğlu düzenlenen törenle görkemli şekikde Ak Parti Kadirli Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı . Ak Parti Kadirli İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen programa İlçe Başkanı ,Kadın kolları Başkanı gençlik kolları Başkanı ,Belediye Başkan Aday adayları ve geniş bir partili topluluk katıldı.

Aday adaylığı açıklama programında bir de konuşma yapan Ragıp Bekaroğlu Kadirli’nin hizmetkarı olmaya geldim diyerek sözlerini şöyle sürdürdü. “Ak Parti Belediyecilik odağında yeni bir dönem başlattı. Dünyada yerini bulan Ak belediyecilik bir dava belediyeciliğidir. Bu dava bir sevda davasıdır. Bu sevda insana saygı sevdasıdır. Duruşu söylem ve eylemleriyle ufuk çizici bir siyasi daha olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Ak davanın ülkede kaydettiği en büyük reformlardan biri yerel yönetim alanındadır. Bu topraklarda doğdum büyüdüm . Buranın ekmeğini yedim suyunu içtim . 20 yıllık belediyecilik tecrübemi Kadirli’mizde hayata geçirmeye geldim. Kadirli’nin hizmetkarı olmaya geldim .Bu bağlamda bizden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz