ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

BBP Osmaniye üyelerine yüzde 20 indirim 
    • 10 Mart 2022 - 13:53:36

Büyük Birlik Partisi üyeleri için Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi ile % 20 İndirim protokolü imzalandı. İndirimin, BBP Osmaniye İl Başkanlığına kayıtlı üyeler ve yakınları için geçerli olacağı bildirildi. Büyük Birlik Partisi Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, parti üyeleri için Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi ile indirim anlaşması imzalandığını duyurdu.

Protokol için düzenlenen imza törenine Büyük Birlik Partisi Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, Özel Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Veli Velipaşaoğlu, Özel Sevgi Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Nevin Dinç, parti ve hastane yönetimi katıldı. Karşılıklı atılan imzalardan sonra indirim protokolü hakkında bilgi veren Başkan Taşdelen; BBP üyelerinin eş, çocuk ve bakmakla yükümlü olduğu yakınlarına; Hastane, hastaya tahlil, tetkik ve radyoloji dahil tüm poliklinik hizmetlerinde, yatak, refakat ve ameliyat dahil tüm yatılı hizmetlerde alınan farklar üzerinde yüzde 20 indirim yapılacağını söyledi.

“Üyelerimiz yüzde 20 indirimden faydalanacaklar”

Başkan Taşdelen, imzaladıkları protokol hakkında, “Osmaniye Özel Sevgi Hastanesi ile partimiz üye ve yakınlarını kapsayan yüzde 20 tedavi masrafları indirimli protokolümüzü imzaladık. Büyük Birlik Partili olmanın erdemini ve şerefini yakalarında bir gül gibi taşıyan kıymetli üyelerimize gönüldaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz