OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Başkan Tarhan’dan “Dünya İnsan Hakları Günü” mesajı
    • 11 Aralık 2019 - 07:10:44

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, insan haklarının gelmiş olduğu seviyenin bütün insanlık için çok önemli kazançlar getirdiğini belirtti.
Bazı ülkelerde özellikle de Müslümanlara inancı, ırkı ve dili nedeniyle uygulanan baskı ve katliamların hiçbir şekilde 10 Aralık 1948’de kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin temel felsefesiyle bağdaşmadığını vurgulayan Başkan Tarhan, insan haklarının tarihten günümüze yaşam ve mülkiyet hakkı, kadın-erkek eşitliği, köleliğin kaldırılması gibi pek çok alanda büyük gelişmeler kaydettiğini ifade etti.
Başkan Tarhan, dünyada yaşayan bütün insanların inanç, cinsiyet, dil, ırk ve kültür ayrımı gözetmeden eşit haklara sahip olmasının toplumsal barış ve huzurun sağlanması için en öncelikli şart olduğunu belirterek, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti:
“Bugün insan hakları konusunda yaşanan çifte standartlar, özellikle dünyanın geri kalmış ülkelerinde yaşayan insanların maruz kaldığı baskı, katliam ve zulümler 1948’de kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin temel felsefesiyle bağdaşmamaktadır. Maalesef dünyada her alanda görülen çifte standartlar insan haklarında da kendini göstermektedir. İnancı, ırkı, dili ve cinsiyeti nedeniyle insanların maruz kaldığı baskı, katliam ve işkenceler, en büyük insan hakları ihlalleri olarak yüreğimizi parçalamaktadır. Bu vesilelerle bugünün bütün insanlık için kayıtsız, şartsız eşit haklara vesile olması dileğiyle bütün insanlığın 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü kutluyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz