OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Başkan Tarhan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
    • 30 Ağustos 2019 - 09:10:33

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Tarhan, mesajında, Türk milletinin Başkomutan Atatürk’ün önderliğinde, Misak-ı Milli hedeflerini gerçekleştirmek için yüreğinde vatan sevgisi, kalbinde imanla, yokluk içinde vatan ve bayrak uğruna istiklalini koruyarak destan yazdığını vurguladı.

Bölgede barış, güven ve istikrarın timsali olan Türkiye Cumhuriyeti’nin, bağımsızlık mücadelesinde pek çok millete örnek teşkil ettiğini belirten Tarhan, şunları kaydetti:

“Milletimiz bu uğurdaki kararlı duruşunu dünya var oldukça gösterecek, bütün gücünü ülkemizin kalkınması, barışı ve huzuru için harcayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize minnettarlığımızı bir kez daha ifade ediyoruz. 30 Ağustos zaferini bize miras bırakan mukaddes ecdadımız, huzur içinde uyuyun, Evlatlarınız, bu kutsal mirası ebediyete kadar koruyacaktır.”

BAŞKAN TARHAN : “KONSER, HAVAİ FİŞEK VE BANDO GÖSTERİLERİ İPTAL EDİLMİŞTİR”

Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Düziçi ve Bahçe ilçelerindeki şehit cenazeleri nedeniyle konser, havai fişek ve bando gösterilerinin iptal edildiğini hatırlatarak, “30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında belediyemiz tarafından yapılacak olan etkinlikler çerçevesinde Konser, Bando ve Havai fişek gösterileri Düziçi ve Bahçe İlçelerimizdeki şehit cenazeleri nedeniyle iptal edilmiştir.

30 Ağustos Cuma günü Saat 19.30’da Kent meydanından başlayıp Öğretmenevi meydanında son bulacak olan “ŞEHİTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ”ne tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz