ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

BAŞKAN TARHAN “SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ OLDUK”
    • 19 Mart 2019 - 08:51:34

Kadirli Belediye başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Dr.Ömer Tarhan “Sosyal Belediyecilikte Öncü olduk”dedi.

Belediye Meclis Üyesi Adayı ve ilçenin  sevilen ve saygın esnaflarından Çetin Önsel  tarafından Şehit Kansu Küçükateş Mahallesinde organize edilen  toplantıda konuşan  Başkan Tarhan, Sosyal odaklı insan odaklı bir hizmet anlayışla ilçemize hizmet veriyoruz.   Eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor  ve daha birçok alanda ve hayatımızın  her alanında   daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz dedi.

Göreve geldikleri  günden bu yana sosyal, kültürel, sağlık ve diğer önemli konularda başarılı çalışmalara imza attıklarını anlatan Başkan Tarhan, “Göreve geldiğimiz günden buyana Evde Yaşlı Bakım Hizmeti, Yasin Günleri, Hasta ve Yaşlılara ziyareti, Hasta yatağı, Tekerlekli sandalye,cenaze hizmetleri gibi bir çok hizmeti bünyesinde barındıran projelerimizle vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz” sizlerin her daim emrinizdeyiz dedi..

Oldukça kalabalık ve heyecanlı topluluğa seslenen  Başkan Tarhan, yaptıkları ve yapacakları hizmetler hakkında  da önemli bilgiler  verdi.

10 yıldır ilçeye hizmet ettiğini dile getiren Tarhan,Mahalle Halkından güçlü bir destek isteyerek  sandıkları patlatma sözü aldı.

Toplantıyı düzenleyen Belediye Meclis üyesi Adayı Çetin Önsel  ve  vatandaşlara teşekkür eden  Tarhan,daha sonra seçmen iletişim merkezine geçti.Tarhan burada   Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yılı dönümü dolayısıyla seçmen iletişim merkezinde vatandaşlarla birlikte  Dua ederek hoşaf dağıttı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz