“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Başkan Tarhan servis sürücüleriyle bir araya geldi
    • 19 Şubat 2019 - 06:37:23

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, servis sürücüleri ile bir araya gelerek, sorunlarını dinledi, sohbet etti, yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.

Kadirli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı toplantı salonunda konuşan Başkan Tarhan, sürücülerin sorunlarının çözümü konusunda her zaman üzerine düşen görevi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Sürücülerin sorunlarını dinleyerek, projelerini anlatan Başkan Tarhan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sizlere teslim ediyoruz. Bu noktada sizlerde emanetlerimizi eğitim alanlarına taşıyorsunuz ve büyük sorumluluğunuz var. Sizlerin sorumluluklarınızda karşılaşacağınız sorunlarda da sizin için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah gerekli çalışmalarımız devam edecek. Böyle güzel ve verimli toplaya ev sahipliği yapan Kadirli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ozan Atılgan kardeşimize ve katılan siz değerli sürücülerimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kadirli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ozan Atılgan ise Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a teşekkür ederek, belirli zamanlarda farklı meslek guruplarıyla ilgili kişilerin konuşmacı olarak istişare toplantılarına devam edeceklerini ve üyelerinin sorunlarının çözümü konusunda herkesin üzerine düşen görevi yapacağını kaydetti.

Toplantı, soru cevap şeklinde sona erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz