“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

BAŞKAN TARHAN, ŞEHİT MEHMET HALLAÇ MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
    • 5 Kasım 2019 - 07:13:27

Kadirli Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan, Şehit Mehmet Hallaç Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinledi. Mahalle halkından bilgiler alan ve sorunları yerinde görüp dinleyen Başkan Tarhan’a, bazı Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.
Mesai mefhumu gözetmeden artık geleneksel hale gelen bu toplantıların verimli geçtiğini belirten Başkan Tarhan, “Allah’ın izniyle, Belediye olarak tüm mahallelerimizde elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince önemli çalışmalar ve hizmetler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Tarhan, Başkan Mahallenizde projesi ile her hafta bir mahallede vatandaşlarımızla bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriyor, istek ve şikayetleri dinliyoruz.
Seçimden seçime değil her zaman halkın içinde olan bir Başkan olarak yine mahallelerimizde vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini yerinde çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz dedi. Vatandaşlar da, Mahalle ziyaretlerinin önemli olduğunu belirterek toplantıdan memnun olduklarını ve sorunları bire bir iletme fırsatı bulduklarını dile getirerek, Başkan Tarhan’a ve Meclis üyelerine kendilerine gösterilen yakınlık ve ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz