SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Başkan Tarhan gazetecileri unutmadı
    • 11 Ocak 2019 - 08:24:08

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte çalışan gazetecilerle buluştu.

Karatepe Park Otel’de düzenlenen programda konuşan Başkan Tarhan, gazeteciliğin fedakarlık isteyen önemli bir meslek olduğunu söyledi.

Her şartta görevlerini yapmaya çalışan gazetecilerin düzenli bir mesaisi olmadan halkı ve kamuoyunu bilinçlendirmek için verdikleri mücadelenin, takdirin üzerinde olduğunu dile getiren Başkan Tarhan, “Bireyin haber alma hakkını kullanmasına aracılık eden basının, doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirme, her şart altında toplum yararını gözetme sorumluluğu vardır. Bilginin küresel güç olduğu çağımızda basının sorumluluklarını layıkıyla ifa edebilmesinin şartı ise, basın özgürlüğünün sağlanması ve korunmasıdır. İlçemizin, ülkemizin ve şehirlerin sorunlarını gündeme taşıyarak, mesleğin yıpratıcı ve zor şartlarına rağmen üstün bir çabayla topluma hizmet eden basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.” dedi.

Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise her yıl kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü cemiyet olarak kutladıklarını ifade ederek, “Kadirli’de bizler ilçemizin ve ülkemizin sorunlarının çözümü ve ülkenin ilerlemesi noktasında büyük çaba sarf ederken, tüm kesimlerin bu konuda duyarlı olmasını istiyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarının gününü kutluyorum. Böyle güzel bir günde bizlerle birlikte olan Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a teşekkür ediyoruz. ”dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz