ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

BAŞKAN ORUÇ “PANDEMİYE RAĞMEN YATIRIM VE HİZMETLER DEVAM EDİYOR “
    • 18 Ağustos 2020 - 12:58:20

Kadirli Ak parti ilçe Başkanı İsmail Oruç,Ülkemizde ve bölgemizde pandemi sürecinde tüm yaşananlara rağmen yatırım ve hizmetlerin devam ettiğini söyledi.
Başkan Oruç,Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde geldiğimiz noktada Türkiye, aydınlık yarınlarımız ve 2023,2053, 2071 hedeflerimiz istikametinde oldukça kararlı ve güçlü bir şekilde emin adımlarla ilerlemektedir dedi. Oruç,.ilçemizi de geleceğe taşımak ve daha güzel yarınlar adına hizmet noktasında gece gündüz demeden başta milletvekillerimiz olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz dedi.
Oruç ilçede devam eden ve etmekte olan yatırımlara da değinerek Sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu’nun Ankara’da yapmış olduğu özverili gayretleri sonucunda ilçede önemli projelerin hayata geçirildiğinin altını çizdi.
Başkan Oruç,hem tarım alanlarının sulamasında hem de elektrik üretiminde bölge açısından oldukça önemli olan Savrun Barajı projesi,Savrun Çayı ıslah projesi,Andırın-Kadirli yolu-Harboğazı bölgesi,Kadirli-Ceyhan yolu,Çamlıca Camii, Köy yollarına asfalt,silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) yol ve stabilize yol çalışmalarının kararlılıkla devam etiğini belirtti.
Oruç, ayrıca Yoğunoluk spor tesislerinin hizmete girdiğini ve Çukurova’nın Ayasofyası olarak nitelendirilen Tarihi Ala Caminin de restorasyonunun tamamlanarak 96 yıldır ibadete kapalı olan bu kutsal mabedin tekrardan hizmet vermeye başladığını söyledi.
Milletvekilimiz sayın Mücahit Durmuşoğlu başta olmak üzere,teşkilat ana kademe,kadın kollarımız,gençlik kollarımız ve il genel meclis üyelerimizle birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz diyen Oruç,pandemiye rağmen ”işimiz Hizmet, derdimiz Millet” diyerek hep birlikte sahada olduk ve her daimde kapımızı açık tutarak bu davayı en iyi şekilde temsil ettik ve etmeye de devam ediyoruz dedi.
Oruç son sözlerini de şu cümlelerle tamamladı.Bizler AK Parti’nin neferleri olarak seçimden seçime sahaya inmedik. Her daim vatandaşımızla iç içe gönül gönüle olduk. Vatandaşlarımıza faydalı olmayı tercih edip onların dertleri ile dertlendik .AK Parti olarak “Memleket işi Gönül işi” diyerek çalışıp,bu minval üzere tevazu samimiyet ve gayret ile çalışmalarımızı sürdürdük dedi

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz