Geçtimiz günlerde Kesikkeli, Mecidiye, Tozlu ve Tekeli köylerinde meydana gelen dolu yağışı sonrası tarım arazileri zarar gören çiftçileri ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç ve yönetim kurulu üyeleri, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başkan Oruç, “Doludan ve selden zarar gören çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik Hasar tespit çalışmalarına başlanmış olup zarar ile ilgili gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Cenab-ı Allah ülkemizi milletimizi tüm doğal afetlerden ve felaketlerden korusun inşallah.”dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- MERT YILMAZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU DULARLA HİZMETE GİRDİ
- Serinlemek için çaya giren çocuk boğuldu
- AVUKAT KAAN TÜYLÜ’NÜN MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ
- GENÇ GİRİŞİMCİ FISTIK EZMESİ ÜRETMEYE BAŞLADI
- Mehmetli Beldesinde Kanalizasyon Hattına İlk Kazma Vuruld
- SUMBAS’TA KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ
- “Akümüzü takıyoruz, engelleri aşıyoruz”
- AŞAĞIÇİYANLI KÖYÜ’NDE MISIR HASTALIK VE ZARARLILARI KONULU ÇİFTÇİ EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI
- Kadirli’de yarı Olimpik yüzme havuzu yoğun ilgi görüyor
