OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

BAŞKAN ADAYI ŞAHİN, “SORUNLARA KALICI BİR ÇÖZÜM BULACAĞIZ”
    • 11 Kasım 2018 - 10:07:26

Ak Parti Kadirli Belediye Başkan Aday Adayı İş Adamı Ömer Şahin coşkulu bir kalabalığın katıldığı toplantı ile aday adaylığını açıkladı.
Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç, Gençlik Kolları Başkanı Levent Çolakça, Kadın Kolları Başkanı Leyla Tekerek, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları ile kalabalık bir partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye gelen İlçe Başkanı İsmail Oruç yaptığı konuşmada “ Partimizde küskünlük dargınlık hiçbir zaman olmamıştır. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Kadirli Belediyesini alarak Kadirli Belediyesine Ak Parti Belediyeciliğini hakim kılacağız. Bunun için de daha çok çalışmamız lazım. Çalışmalıyız ki başarıya ulaşalım. Bugün burada bir birinden değerli aday adaylarımız var. Hepsine başarılar diliyorum. Genel merkezimiz kimi aday gösterirse göstersin biz onula birlikte partimizin başarısı için omuz omuza verip hep birlikte başarıya ulaşacağız” dedi.
Sloganlar eşliğinde kürsüye gelen Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Şahin, Kadirli insanlarını modern ve yaşanabilir bir şehre kavuşturmak için yola çıktığını söyleyerek şunları kaydetti;
“ İnsan daha iyi yapacağına inandığı bir vazife için yola çıkar. Faydalı olacağıma ve yapılanlardan daha güzel hizmetler yapılacağına inandığım için yola çıktım. Aday adayı olmayı istememin en önemli nedenlerden biri de Kadirlimize dair hayallerimin olmasıdır. Kadirlimizin, Kadirli halkının nelere ihtiyacı olduğunu ve beklentilerini biliyorum. Hangi hizmetlerle buluştuğunda Kaliteli, marka bir şehir olur, hangi projelerle Kadirlimizin insanlarını modern, yaşanabilir şehre kavuşturmak için yola çıktık. Allah, bize adaylığı sonrasını nasip ederse hayal ettiğimiz projeleri tek tek ortaya koyarak Kadirli’ye hizmet etme yolunda bende varım diyorum. Sorumlulukların farkında bir belediyecilik anlayışı ile memleketimize hizmet etmeye gönüllüyüz.”
“SORUNLARA KALICI BİR ÇÖZÜM BULACAĞIZ”
Halka hizmet Hakka hizmettir şiarıyla çalışıp Kadirli’ye hizmet edeceğini belirten Şahin, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;
“ Biz görevimizi layıkıyla yapmaya Liderimizin yolundan sapmadan, diklenmeden dik durarak yanlışın yanında olmadan yetkimizin dışına çıkmadan kimseye yapamayacağımızın sözünü vermeden birlik ve beraberlik Kadirlimiz için durmadan çalışacağız. Parti gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede olacağız.
Her insanın doğup büyüdüğü, yaşadığı topraklarına bir vefa borcu vardır. İnsanlar doğduğu yada büyüdüğü toprakları sever. Peygamber Efendi’miz (s.a.v.) Mekke’den Medine’ye hicret ederken dönüp, dönüp defalarca, ağaçsız, yeşilsiz, çorak, susuz, Mekke’ye bakarak göz yaşı dökmüştür.
Bizde doğup büyüdüğümüz kadirlimize hizmet etme Kadirlimizi yaşanabilir bir şehir yapma yolunda derde düştük. Tıpkı Hz. Mevlana’nın dediği gibi “ dert, adamı yolla düşürür” bende meslek hatım boyunca risk alan, sorumluluk alan ve en önemlisi çözüm üreten bir insan olarak Kadirlimizin dertleriyle dertlenerek bu yollara “REVAN” olmaya adayım.
“Halka hizmet hakka hizmettir”şiarıyla hep çalışıp kadirlimizin insanlarına hizmet edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda hayırları vesile eylesin..Hakkımızda hayırlı ise memleketimize hizmet etmeyi nasip eylesin. Çıktığımız bu yolda tüm aday adayı arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum.
“BİZ GELECEĞİZ KADİRLİ GÜLECEK” bu da “ÖMER ŞAHİN” sözü olsun…

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz