Zabıtadan fırın ve market denetimi

Zabıtadan fırın ve market denetimi

Alkışlar “KADOFF” şampiyonlarına..

Alkışlar “KADOFF” şampiyonlarına..

VATANDAŞLARA ÖNEMLİ DUYURU..

VATANDAŞLARA ÖNEMLİ DUYURU..

VELİLERE ÖNEMLİ AÇIKLAMA..

VELİLERE ÖNEMLİ AÇIKLAMA..

Davet ..

Davet ..

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
    • 31 Mayıs 2024 - 12:28:35

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bu yıl 4. sü düzenlenen ve geleneksel hale gelen 15 Temmuz imam hatip ortaokulu 4. sınıflar arası “Bilge Çocuk Ödüllü Deneme Sınavı” sonucunda dereceye giren ilk 20 öğrenci ödüllendirildi.
Ayrıca 5 öğrenciye de kura ile katılım ödülü verildi. ilki 2021 yılında online olarak yapılan Bilge Çocuk Ödüllü Deneme Sınavı öğrencilerin ilgisi ve yoğun talebi sebebiyle geleneksel hale gelerek bu yıl 4. sü düzenlendi.
Ödül almaya hak kazanan öğrencilerin heyecanla ve merakla beklediği ödül töreni İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas TAPSIZ, İlçe Spor Müdürü Yılmaz BAL, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmen ve Velilerin katılımıyla coşkuyla gerçekleştirildi.
Milli eğitim müdürü İlyas Tapsız,öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Ayrıca törende 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden olan Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye finallerinde Türkiye 1. si olan İlker Batuhan BALLİ ve Türkiye Zeka Şampiyonasında dereceye giren Ezginur DALKIRAN ödüllendirildi. Tören öğrencilerin ve velilerin güzel dilek ve temennileriyle son buldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz