ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

BAKAN KASAPOĞLU, ÇOK AMAÇLI SPOR SALONUNUNDA AÇILIŞ YAPTI
    • 6 Aralık 2022 - 08:01:56

BAKAN KASAPOĞLU, ÇOK AMAÇLI SPOR SALONUNUNDA AÇILIŞ YAPTI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi açılışlar ve ziyaretler için Osmaniye’ye geldi.
Bakan Kasapoğlu, kentteki ilk ziyaretini gerçekleştirdiği AK Parti İl Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet etti.
Daha sonra Belediye başkanlığı ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ardından Çok Amaçlı Spor Salonunun açılışını yaptı.
Buradaki konuşmasında Kasapoğlu, şehitler, yiğitler ve kahramanlar yurdu olan kente gençlik alanında önemli tesisler kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.
Spor salonunun birçok branşı ve antrenman alanlarını barındırdığını aktaran Kasapoğlu, Türk bayrağını dünyada dalgalandıracak şampiyonların, yıldızların tesiste yetişeceğini belirtti.
Kente kazandırılan eserlerin vatandaşlara verilen sözlerin karşılığı olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, şöyle devam etti:
“Hizmet, eser siyaseti anlamında yola koyulduğumuz andan itibaren sağlıktan eğitime, sanayiye, altyapıya, her alanda iddiayı ortaya koyduk. Bu iddianın neticesi olarak her geçen gün bir yandan tesislerimizi hizmete alırken diğer yandan hem gençlik dinamizmine hem sporun enerjisine uygun şekilde yeni projelerle, yatırımlarla milletimiz için üretmeye, bu çıtayı, standartları yükseltmeye devam ediyoruz. Her geçen gün üretmek, ‘iki güne eşit olan ziyandadır’ anlayışıyla çalışmak, bizim hep birlikte yola koyulduğumuz davanın felsefesi. İnanıyorum ki 2023’te Cumhur İttifakı ile bu süreci millet, memleket olarak en güçlü şekilde taçlandıracağız. Biz buna inanıyoruz. Milletimizden aldığımız ilhamla, güçle o iradeyi en güçlü şekilde hakim kılma adına durmadan, yorulmadan ve hiçbir engele takılmadan yürümeye devam edeceğiz.”
Bakan Kasapoğlu açılışın ardından Hokey sahasını ziyaret ederek buradaki spor malzemesi dağıtım törenine katıldı.
Kentte yeni yapılan Kayı Boyu Kız Yurdunun da açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu daha sonra antrenörlerle bir araya geldi.
Bakan Kasapoğlu, antrenörler buluşmasının ardından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne giderek genç ofis açılışını gerçekleştirdi.
Bakan Kasapoğlu, üniversitedeki ziyaretinin ardından 1.250 kişilik erkek öğrenci yurdu inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi’nde, gençlik buluşması programına katılan Bakan Kasapoğlu, kentte son olarak Osmaniye valiliğini ziyaret etti

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz