DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

BAHTİYAR NACAR YAŞADIĞIMIZ ŞEHRE ÇOK ŞEYLER KATACAĞIZ
    • 11 Kasım 2018 - 10:10:04

İnşaat mühendisi Bahtiyar Nacar ,Ak Parti Kadirli İlçe teşkilatı önünde düzenlenen törenle Ak Parti Kadirli Belediye Başkan Aday Adaylığını mitinge dönüşen bir kalabalıkla açıkladı. İsmi son zamanlarda siyasi kulislerde sıkça anılan Bahtiyar Nacar’ın adaylık açıklaması adeta mitinge dönüştü. Ak Parti tabanında sevinçle karşılanan Nacar’ın adaylık açıklama törenine Ak Parti Kadirli İlçe teşkilatı Başkanı,yönetim kurulu üyeleri,Kadın kolları ve gençlik kolları Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri,partililer ve Ak Parti Belediye Başkan aday adayları katıldı. Ak Parti Kadirli İlçe Başkanı İsmail Oruç’un konuşmasının ardından söz alan Ak Parti Aday Adayı Bahtiyar Nacar yaptığı konuşmada “Tabanda yaptığımız istişareler sonucu, halkın sesine kulak vererek aday adayı olmaya karar verdik. Kadirli’yi ve sorunlarını, ihtiyaçlarını mahalle mahalle sokak sokak biliyorum. Görev bize nasip olursa Kadirli’yi, Kadirli’leri Ak parti Belediyeciliğiyle, Ak Belediyecilikle tanıştıracağız. Bu takdir genel merkez ve teşkilatlarımız nezdinde siz Kadirli’li hemşerilerimizindir.
Belediye Başkanı olmak; birçok vizyonu ve misyonu; duruşunuz, aklınız ve gerçekleştirdiğiniz faaliyetlerinizle yaşadığınız şehre katacağınız yeniliklerle birlikte, halkla iç içe olmayı başarmak demektir. Başkanı olduğunuz şehrin insanıyla bir bütün olabilmek aynı zamanda da yeni yatırım ve projelerle yeni bir şehri baştan oluşturabilmek demektir.
Kadirli Belediye Başkanlığı aday adaylığı heyecanını sizinle birlikte paylaşmak ve desteklerinizi görmek, hissetmek benim için onur verici. Adaylığımız netleştiğinde sizinle yine hep bir yürek, tek yürek olarak aynı heyecanı paylaşacağımızı umuyorum. Aramızda birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarımız var, görev hangi arkadaşımıza verilirse verilsin, bugüne kadarki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de sonuna kadar partimizin ve adayımızın yanında olmaya devam edeceğim. Haydi Kadirli şehrimiz için buradayız. Sil baştan yazalım her şeyi” şeklinde konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz