Doğu Akdeniz’de açmaya başlayan baharın müjdecisi nergis çiçekleri, hem görsel şölen sunuyor hem de birçok kişiye gelir kapısı oluyor.Osmaniye’de dağ yamaçlarından ya da bahçelerden nergisleri toplayan vatandaşlar, bunları satarak aile bütçesine katkı sağlıyor.
Kızuyusuflu köyünde yaşayan Bedriye Türkmenoğlu, AA muhabirine, baharın müjdecisi nergislerin hem güzel görüntüsü hem de kokusuyla tercih edildiğini söyledi.Bahçesinde nergis yetiştiren Asile Tarımcı da nergisin demetini 5 liraya satarak aile bütçesine katkı sağladığını kaydetti.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- BELEDİYE HOPARLÖRÜN’DEN CENAZE İLANLARI 2. BİR EMRE KADAR YASAKLANDI
- BAŞKAN TARHAN TURP HAVUZUNDA ÇALIŞAN KADINLARI UNUTMADI
- Kadirli’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıldönümü törenlerle kutlandı.
- Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
- Kadirli’de uyuşturucu operasyonunda 9 şüpheli yakalandı
- KADİRLİ’NİN KURTULUŞ GÜNÜ BURUK KUTLANACAK
- DURMUŞOĞLU “7 MART KADİRLİ’NİN YENİDEN DOĞUŞ DESTANIDIR”
- BAŞKAN TARHAN’DAN KURTULUŞ BAYRAMI MESAJI
- BAŞA DÖNEMİYOR İNSAN…
- “ÇOK YÜKSEK RİSKLİ” KATEGORİSİNDEKİ OSMANİYE’DE KOVİD-19 DENETİMLERİ SOKAK KISITLAMASINDA DA SÜRDÜ
