“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
    • 21 Ocak 2021 - 07:30:52


BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Vali Yılmaz, “Kimsesi ve Kalacak Yeri Olmayan Hiçbir Vatandaşımızı Sokakta Bırakmayacağız”

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Metin Arslanbaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantıda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü adına Sosyolog Esra Yiğit tarafından “Bağımlılıklarla Mücadele Sosyal ve Ekonomik Yaşamı Destekleme Projesi” tanıtım sunumu yapıldı. Proje hakkında detaylı bilgi veren Sosyolog Esra Yiğit, Proje kapsamında kadınlara özel hizmet verilmesi planlanan Arınma Merkezi’nin Türkiye’de bir ilk olacağını söyledi.

Toplantı sonunda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Projenin gerçekleştirilmesi için gayret gösterileceğini ifade ederek, “Bu projeye heyecanla, gayretle başladık inşallah en iyi şekilde sonuçlandıracağız. Bu proje Türkiye’de ilk olacak, ülkemizin 81 vilayetinden madde bağımlılığından kurtulamayan kadınların bu merkezde bağımlılıklarından kurtulacağına inanıyorum. Hep beraber bu projeyi gerçekleştirirsek, başta Osmaniye olmak üzere ülkemizin her yanından madde bağımlılarına yardımcı olacağız. Bu projeyi heyecanla, gayretle yürüten bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Yılmaz, bağımlılıkla mücadelenin geleceğimiz açısından çok önemli olduğunu da belirterek, “Asıl mücadelemizi, gençlerimiz bağımlı olmadan eğitim yoluyla vermemiz gerekiyor, çocuklarımızı bağımlılık yapan maddeden uzak tutmamız gerekiyor. Bunu önlemek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz” dedi.

Vali Yılmaz, “Kimsesi ve Kalacak Yeri Olmayan Hiçbir Vatandaşımızı Sokakta Bırakmayacağız.”

Vali Yılmaz, sözlerinin devamında soğuk havalarda kimsenin sokakta kalmasına razı olamayacaklarını ifade ederek, “Kimsesiz ve kalacak yeri olmayan vatandaşlarımızı asla sokakta bırakmayacağız. Sokakta kalan vatandaşlarımız için 112, 156 ve 155 numaraları arandığında, onlara barınma yeri sağlayacağız. Kimsenin sokakta kalmasına razı olamayız. Kimseyi çaresiz bırakmayız, Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır” diye konuştu.

HABER – Ali Celal KAYMAK

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz