ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

AVUKAT KAAN TÜYLÜ’NÜN MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ 
    • 26 Haziran 2022 - 22:15:13

 

Ceyhan’ın efsane Emniyet Müdürlerinden Kadir Tüylü’nün oğlu Avukat Kaan Tüylü ile sevilen iş insanı Cumali Kalkan’ın kızı Leyla’ya muhteşem düğün töreni yapıldı. Genç çiftin düğün törenine katılan davetliler alana sığmadı.

 

Düş Bahçesi Kır Düğün Salonu tarihinin en güzel ve kalabalık düğün törenine ev sahipliği yaptı. Ceyhan’da görev yaptığı dönemde gönüllere taht kuran efsane emniyet müdürü, emekliye ayrıldıktan sonrada geçtiğimiz dönem Zabıta Daire Başkanı olarak görev yapan Bayram Kadir Tüylü’nün oğlu, Ceyhan’ın sevilen avukatı Kaan Tüylü ile Kalkan Gıda İşletmecisi sevilen iş insanı Cumali Kalkan’ın biricik kızı Leyla dünya evine girdi. Tüylü ve Kalkan ailesi akraba olmanın mutluluğunu yaşarken, ailelere olan sevgi alana sığmadı. Düğün törenine geçmiş dönem belediye başkanları, AK Parti İlçe yönetimi, CHP İl ve İlçe Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar, iş insanları, avukatlar, polis memurları ve çok sayıda özel davetli katıldı.

 

Genç çiftin nikahını Belediye Başkan Yardımcığından ayrılan, Adana Büyükşehir ve Ceyhan Belediye Meclis Üyesi İlker Önük kıyarken, Meclis üyeleri Gürsel İlci ve Aladdin Yıldırım nikah şahitliğini yaptı. İki ailenin sevenleri sadece salona değil alana sığmadı. Emine Bayram Kadir Tüylü ile Zeynep-Fadime-Cumali Kalkan gelen konuklarla tek tek ilgilendi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz