OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ASLANTAŞ GENÇLİK KAMPI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR
    • 20 Haziran 2020 - 08:03:05

Türkiye’nin korona virüs salgınıyla mücadelesinde elde ettiği başarı sonucunda, Haziran ayı başında başlayan normalleşme süreci ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığınca Gençlik Merkezleri, Gençlik Kampları ve Bakanlığa bağlı spor tesislerinde uygulanacak önlemler belirlendi.Bu kapsamda, belirlenen önlemler çerçevesinde, Gençlik Kamplarının kamp kapasiteleri de azaltılarak faaliyete geçmesine karar verilirken, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aslantaş Gençlik Kampı 15 haziranda kapılarını gençlere açarak ilk kampını tamamladı. 22-25 Haziran tarihleri arsında 18-22 yaş grubu bayan dönemi misafirlerini bekleyen Aslantaş Gençlik Kampının, temizlik ve dezenfekte işlemleri tamamlanarak, kamp esnasında da maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek kampların gerçekleştirilmesi sağlandı.
Aslantaş Gençlik Kampı’nda alınan önlemler kapsamında; yemek hizmetinin tek kullanımlık çatal kaşık kullanılarak kumanya şeklinde verilmesi, güvenlik, temizlik ve yemekhane personelleri ve çalışanlarının kamp dönemlerinde kalıcı olarak mekanda konaklamalarının sağlanması, katılımcı gençler için maske, dezenfektan, sabun ve kişisel temizlik ve bakım ürünlerinin yansıra her türlü bilgilendirici materyal dağıtılması, katılımcı gençlerin tek kişilik odalarda kalarak fiziksel mesafeyi koruyan faaliyetlerde yer almaları sağlanması gibi tedbirler uygulandı.
Aslantaş Gençlik Kampında gerçekleştirecek kamplarda gençlerin unutulmaz üç gün geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıklar tamamlandığı, yaz boyunca farklı yaş gruplarından oluşan kız ve erkek gruplarına kamp hizmeti vereceği kaydedildi. Başvuruların bireysel olarak Osmaniye Gençlik Merkezi ve Kadirli İlçe Gençlik Merkezine yapılacağı, katılımcı gençlerin bireysel sağlık bilgileri, koronavirüs ile ilgili kendilerine yöneltilecek sorulardan oluşan formu doldurmaları ve var ise son birkaç gün içinde yapılmış test sonuçlarını ibraz etmeleri isteneceği bildirildi. Güvenlik, temizlik ve yemekhane personeli gibi çalışanların kamp dönemlerinde her türlü tedbiri alarak, kalıcı olarak mekanda konaklamalarının temini sağlanacağını belirten Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu “Kampçıların bu süreçte en iyi şartlarda ağırlanacağını belirterek, maske, mesafe ve hijyeni unutmuyoruz, gençlerimizi kampımıza bekliyoruz” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz