UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ARITMA TESİSİ KESİN KABULÜ YAPILDI
    • 7 Ekim 2019 - 06:58:59

Kadirli Belediyesi tarafından yaptırılan Atık Su Arıtma Tesisinin kesin kabulü yapıldı.
Arıtma tesisinde düzenlenen programa Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, İller Bankası Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, Belediye Fen İşleri Müdürü Mahmut Zararsız, Belediye KASKİ Müdürü Mustafa Akdoğan, İller Bankası görevlileri ile Atık Su Arıtma Tesisi yüklenici firması yetkilileri katıldı.
Tesisi gezen Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, çevreye duyarlı bu projenin Kadirlimize kazandırılmasının önemine değinerek emeği geçenlere teşekkür etti.
İller Bankası Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, tesis hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti;
“ İller Bankası Bölge Müdürlüğü olarak Kadirli Belediyesi’nin Evsel Atık Biyolojik Arıtma tesisi olarak ihale edilmiş ve projenin anahtar teslimi alınarak Kadirli Belediyesi’ne kesin devri yapılarak kesin kabulü yapılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise projenin Kadirli İçin büyük bir proje olduğunu söyleyerek söz verdiğimiz bir projeyi daha Kadirlimize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz dedi.
Çevreye duyarlı belediyecilik anlayışı ile başlatılan arıtma tesisi projemiz Kadirlimize hayırlı olsun diyerek şunları kaydeden Başkan Tarhan “ Öncelikle Atık Su Arıtma Tesisimizin yapılmasında büyük emekleri bulunan Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat KURUM ve Personeline, İller Bankası Genel Müdürü, Yusuf BÜYÜK ve Personeline, İlle Bankası Bölge Müdürümüz Muzaffer AKGÜNER’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Arıtma tesisimizin Kapasitesi 2042 yılı nüfusu baz alınarak projelendirilmiştir. Günlük kapasite saniyede 498 litre ancak şuan saniyede 300 litre su arıtılmaktadır. 3 adet 25 metrelik Anaerobik Havuz, 3 Adet Havalandırma havuzu ve 3 adet çökertim havuzu bulunan tesisimiz son sistem Scada otomasyon sistemi ile kontrol edilmektedir. Burada görevli arkadaşlarımız gerekli eğitimlerini almış ve kesin kabulün yapılması ile Belediyemiz tarafından işletilmeye başlamıştır. Burada arıtılan evsel atık suları savrun çayına berrak bir şekilde bırakmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadirlimize hayırlı olsun” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz