“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ARICILARA BAHAR BESLEME ŞEKERLERİ DAĞITILDI.
    • 25 Mart 2022 - 18:16:59

ARICILARA BAHAR BESLEME ŞEKERLERİ DAĞITILDI.

Kısa adı TAHAP olan Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Federasyonu Osmaniye il Başkanı Veteriner Hekim Yasin Didin, Mart ayında önce Osmaniye ve sonrasında 24 Mart tarihinde Düziçili arıcılara bahar besleme şekeri dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada;

Biz Derneğimizi Eylül 2021 ayı içerisinde kurularak faaliyetlerimize başladık. Ardından Şubat ayında Düziçi şubemizi açtık. Şube başkanımız İsmet Topal Bey’dir.

İlk olarak arıcılarımızın bahar besleme şekerlerini acil ihtiyaçları olduğu için, hemen genel merkezimizle irtibata geçerek, talep ettik. Şekerlerimiz TAHAP genel merkezimiz tarafından gönderildi Arıcılarımıza şimdi burada dağıtımını gerçekleştirdik. Bu gelen şekerden arıcımız faydalandı.

TAHAP genel başkanımız Sayın Mustafa SARIOĞLU’na ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Didin konuşmasına şöyle devam etti;

Biz TAHAP olarak inşallah faaliyetlerimize, Tarımın bileşenleri olarak, üreten yüreklerin derdine hep birlikte çözüm üretmek için yönetim olarak var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz . Kendi mesleğim Veteriner Hekimliktir ve yörük bir ailenin evladiyim ve halen hem klinik hekimliği hem hayvancılık yapıyorum tarımın tüm bileşenlerinde sorunu çok iyi biliyoruz. Üreticinin her daim yanındayiz. Arıcılarımızdan çok olumlu tepkiler aldık yıllardır arıcılar birliğinden bir torba şeker bile alamadıklarını ifade ettiler hep. TAHAP kurulalı yaklaşık bir yıl oldu ama güzel yol katettik.

Vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum, Arıcılarımıza verilen şekerler, arılarımızı besleme şekeridir, balla hiç ilgisi yoktur,

Şekerli ballar yaz mevsiminde yaylada şeker verilerek üretilen ballardır. Bizim amacımız, sağlıklı kaliteli bal üreterek tüketicilerimize sağlıklı kaliteli bal yedirmektir.

Sırada inşallah çiftçilerimizin üre gübre ihtiyacı var sonrasında hayvancılarimiza yem desteği ve arıcılarımızdan ürettiği balın satışına destek olacağız. Aynı zamanda bölgemizde ciddi oranda üretilen doğal organik zeytin yaglarimizin satışında üreticilerimize destek olmaya çalışacağız.

Artık TAHAP var inşallah.

Bizi takip etmeye devam ediniz destek sizden güzel hizmetler bizden diyor,

saygı ve hürmetlerimi sunuyorum dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz