İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

ANDIRIN’DA BUNGALOV EVLERİ YAŞANILABİLİR BİR HALE DÖNÜŞÜYOR
    • 1 Aralık 2023 - 11:03:11

Tarihi dokusunun yanı sıra doğasıyla insanları cezbeden ve yeşiliyle Karadeniz’i andıran Andırın İlçesi, yapılan birbirinden önemli projelerle daha yaşanılabilir bir hale dönüşüyor.

Göreve geldiği günden bu yana değişim, dönüşüm ve değer kapsamında gelişen, ilçesine yaptığı altın değerindeki yatırımlarla Andırın’ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Ahmet Doğan, vizyonerliği ile ilçesinin değerine değer katıyor. Sosyal belediyecilik anlamında yaptığı birbirinden özel ve farklı projelerle Andırınlı vatandaşların gönül dünyalarında yer edinmeyi başaran Başkan Doğan, teknik ve kültürel alanlarda da dev yatırımlara imza atıyor.

İlçenin turizm noktasında tanıtılması adına çalışmalarına devam eden Andırın Belediyesi, Kargaçayırı Mahallesi Halbur Mevkiinde Bungalov evleri ve sosyal tesis binalarının yapımı devam ediyor.

Özellikle Yaylası ile ünlü Halbur Mevkiinde sürdürülen çalışmalarda 8 adet Bungalov ev yapımı sürdürülüyor. Yapılan Bungalov evler tamamlandığında bölgenin Turizm açısından önemli bir konuma getirilmesi hedefleniyor.

Günübirlik ilçemizi ziyaret edecek olanlar içinde konaklama ve restaurant hizmeti verilecek olan Halbur Yaylasında, Doğal güzelliklerinde tanıtılması açısından cazibe merkezi haline getirileceği belirtildi.

Öte yandan Halbur Mevkiinde yapımı devam eden Bungalov evleri ve sosyal tesis binalarının İlkbahar aylarında açılması hedefleniyor.

A

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz