ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

AK PARTİ TEŞKİLATI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
    • 20 Ekim 2018 - 19:28:53

 Kadirli Ak Parti ilçe teşkilatı park orman ve kahvaltı salonunda bir araya gelerek güncel ve yaklaşan yerel seçimler ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.Toplantıya Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,bir önceki ilçe başkanları Hüseyin Gökçeli,Mustafa Büyükbozduğan,il genel  ve belediye meclis üyeleri,mahalle başkanları ve teşkilat yönetimi ile kadın kolları ve Gençlik kolları başkanları katıldı.

İlçe başkanı İsmail oruç,toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek,teşkilat olarak  ilçede yapılan  ve yapılmakta olan proje ve yatırımları yakından takip ettiklerini vatandaşın en iyi hizmeti alabilmesi için Milletvekili Durmuşoğlu ile devamlı istişare içerisinde olduklarını   belirterek, yerel seçim öncesi  birlik ve beraberlik mesajları verdi.

   Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, da,,Osmaniye  başta olmak üzere Kadirli ve diğer ilçelerde yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında katılımcılara  önemli bilgiler verdi.
Durmuşoğlu,teşkilatlar olarak moral ve motivasyonumuz her zaman yerinde,bizler her zaman halkımızın vatandaşımızın içindeyiz. İnsanlarımızın sorunlarını dinliyor ve gerekli girişimlerde bulunuyoruz. AK Parti zaten halkın vatandaşın kendisidir. Teşkilatlar olarak   vatandaşımızın dertleriyle dertlenip kederli günlerinde yanlarında oluyor,mutlu günlerinde de sevinçlerine ortak oluyoruz

“Bizler halka hizmet Hakka hizmettir” düşüncesiyle  çalışan bir partinin mensuplarıyız. Halkımızın istekleri doğrultusunda hizmet için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz dedi.

Ülke üzerinde oynanan oyunlara da dikkat çeken Durmuşoğlu,   oyunlara gelmemek   Vatanımızın ve bu toprakların  bekasını sağlamak adına daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.
bu  birlik ve beraberliğin Ülkemizin  geleceği ve yarınlarımız için hayati önem taşımaktadır.  Bizler  hep birlikte kenetlenerek   geçmişte ecdadımız nasıl  yedi düvele karşı mücadele vermişse şimdi  bizler de aynen  öyle  mücadele veriyoruz.Allah ülkemize ve milletimize zeval vermesin dedi.

Yaklaşık 2  saat süren istişare toplantısı dilek ve temennilerin ardından son buldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz