SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı
    • 30 Temmuz 2020 - 07:30:32

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti:
“Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza vesile olmasını, tüm İslam Âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.
Bayramlar, bizi biz yapan en önemli değerlerdir. Küskünlüklerin bir kenara bırakılıp, yeniden kucaklaştığımız, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz özel günlerdir.
Bayramların bu birleştirici özelliğinin getirdiği fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek, bütün Müslümanların yeniden kucaklaştığı bir bayram olmasını diliyorum.
Siyasi görüşü ne olursa olsun, birbirimize sımsıkı sarılmalı, ülkemiz ve şehrimiz için ortak sorunlarımızı çözme noktasında beraber hareket etmeliyiz.
Bizler tarihinin her döneminde mazlumun ve mağdurun yüküne omuz vermeyi şiar edinmiş bir medeniyetin mensupları olarak; dünyanın dört bir yanında zulme uğramış kardeşlerimize; mezhebine, meşrebine, etnik kimliğine bakmadan el uzatmaya devam edeceğiz.
Biliyoruz ki; İslamiyet her zaman mazlumu ve mağduru, yoksulu, yetimi ve öksüzü koruyup kollamayı öğütler. Komşusu aç yatarken, tok yatmayı asla kabul etmeyen bir Peygamberin ümmeti olarak, dünyanın her neresinde yardıma muhtaç varsa daima yanlarındayız, yanlarında olmaya da devam edeceğiz.
Bu maneviyatın gücüyle, bizleri yüzyıllardır bir ve beraber tutan değerlerimizin daima bilincinde olmalı, bayramlarımızı amacına uygun bir şekilde idrak edilmesini sağlamalıyız. Menfi ve fevri davranışlardan uzak kalmayı; elleri semaya, gönülleri Yaradan’a açmayı kendimize bir görev bilmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerimle; Kurban Bayramı’nın dertlere derman, yaralara merhem olmasını, sofraları bereketli, kalpleri rana kılmasını, Yüce Mevla’dan niyaz ediyor, Milletimizin ve Tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nızı gönülden kutluyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz