“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu’ndan Bakan Albayrak’a teşekkür
    • 17 Şubat 2020 - 07:05:37

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın verdiği talimatın ardından kentte devam eden projelerde önemli aşama kaydedildiğini belirtti.

Durmuşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak”n Osmaniye’yi ziyaretinin ardından iki önemli müjde verdiğini kaydetti.

Bakan Albayrak’ın, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğüne verdiği talimatla kentte devam eden projelerde önemli aşama kaydedildiğini ifade eden Durmuşoğlu, açıklamasında şunları belirtti:

“Osmaniye ve Kadirli organize sanayi bölgesinin geliştirilmesinin, bölgemizin kalkınması için en kritik noktalardan birisi olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda ulaşım ve lojistik projeler büyük önem taşıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü nezdinde yürüttüğümüz çalışmaları belirli bir seviyeye getirmiştik. Söz konusu durumu geçtiğimiz haftaki Osmaniye ziyaretinde Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a aktardık, kendisi de bizzat ilgilenerek verdiği talimatlarla projelerin daha da hızlanmasını sağladı.”

Durmuşoğlu, ilgi ve desteklerinden dolayı Bakan Albayrak’a teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz