OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

AK PARTİ KADİRLİ SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINI MAHİR ÜNAL YAPTI
    • 18 Şubat 2019 - 08:08:43

Ak parti Kadirli Belediye Başkan adayı Mustafa Büyükbozduğan’ın seçim bürosunun açılışı coşkulu bir kalabalık tarafından gerçekleştirdi. Tanıtım ve Medyadan sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın katılımıyla gerçekleşen seçim bürosunun açılışına İl başkanı Hamza Tor,Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu,İsmail Kaya,Önceki dönem Milletvekili Suat Önal,teşkilat mensupları,aday adayları ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan İlçe başkanı İsmail Oruç,birlik ve beraberliğe vurgu yaparak 31 Martta zaferle ayrılacaklarını belirti.

Ardından kürsüye gelen belediye başkan adayı Büyükbozduğan’da, hepimiz aşkla şevkle ve heyecan ile bir aradayız. İnşallah ilçemizi on yıldır hasretini çektiğimiz Ak belediyecilik ve icraatleriyle buluşturacağız ve milletimizle kucaklaşacağız tüm gönüllere gireceğiz dedi.Büyükbozduğan,İlçemizin geleceği ve sizlerin geleceği için hep birlikte gönüllere girerek gönül belediyeciliğine imza atacağız. Kadirli’nin artık Ak Belediyecilikle tanışma vakti gelmiştir bizim bu millete bir vefa borcumuz bu millet bizden hizmet bekliyor Allah’ın izniyle 31 Martta yepyeni bir dönem bekliyor dedi. il başkanı Hamza Tor’da belediyecilik bizim işimizdir diyerek Kadirli’nin Ak belediyecilikle tanışma vaktinin geldiğini belirtip tüm Kadirli’lilerden Mustafa Büyükbozduğan’a destek istedi.Milletvekili Kaya’da,Kadirli’nin Büyükbozduğan’a sahip çıkacağına inancının tam olduğunu ve gönül belediyeciliği ile Kadirli’de yeni bir tarih yazılacağını ifade etti.

Milletvekili Durmuşoğlu ise Ülke genelinde yapılan hizmetleri belediyecilik anlamında yerele de taşıyacaklarını belirtti.Sorunları çözen hizmet üreten daha yaşanabilir bir Kadirli için mücadele ettiklerini ve ilçenin hizmete doyacağını özlenen Ak belediyeciliğin vaktinin geldiğini dile getiren Durmuşoğlu,bizim Kadirli’ye Kadirli’nin de bizlere ihtiyacı var dedi.
Daha sonra kürsüye gelen  Tanıtım ve Medyadan sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cumhur ittifakının öneminden bahsetti.Belediyecilik bizim işimiz,belediyecilik bir hizmet işi gönül işi diyen Ünal, önce gönüllere gireceğiz gönüllere girmeden insanları kazanamayız,tevazu ve samimiyetle önce Millet ve Memleket dedik belediyecilik bir gönül işi ve o yüzden Allah’ın izniyle hepinizi gönül belediyeciliği ile tanıştıracağız dedi ve Büyükbozduğan için tüm Kadirli’lilerden destek istedi. Ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.Seçim bürosunun açılışının  akabinde  ise Ünal ve beraberindekiler  MHP ilçe seçim bürosunu ziyaret ederek bir süre burada sohbet etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz