SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

AK PARTİ İL BAŞKANI HAMZA TOR’DAN  TEŞEKKÜR MESAJI
    • 21 Ocak 2019 - 15:03:44

Osmaniye Ak Parti il başkanı Avukat Hamza Tor,Hafta sonu Tosyalı kapalı spor salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısı dolayısıyla ilgili bir teşekkür mesajı yayımladı.Tor mesajında; AK Parti’nin milletle el ele gönül gönüle yürüdüğü için kurulduğu günden bu yana büyük bir teveccüh gördüğünü söyledi.

Her zaman doğru yerde oldukları için yüce Türk milletin de kendileriyle beraber yürümeye devam ettiğini dile getiren Tor, tüm dava  arkadaşlarımıza güveniyoruz. Çok değerli adaylarımızla inşallah hep birlikte çalışarak aday olduğumuz yerlerdeki belediyeleri kazanacağız.İl merkezinde de  Milliyetçi Hareket Partisinin Cumhur İttifakı adayımıza da tüm desteğimizi ve çalışmamızı yaparak Allah’ın izniyle onu da kazandıracağız.

Bu birlik, beraberlik, muhabbetimiz  ve mütevaziliğimiz sayın   Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok mutlu edecektir.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz bu tanıtım toplantımıza bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu hizmet yarışında bayrağı daha da yükseklere taşımak için  inşallah   elimizden gelen gayretleri göstereceğiz. Bu kutsal görev süremiz içerisinde yapacak olacağımız tüm hizmetlerimizde siz değerli   hemşehrilerimizin  gayretleri ve dualarıyla başaracağız. Bizleri bu günde yalnız bırakmaya Aydın Milletvekilimiz MKYK üyemiz sayın  Metin Yavuz’a Milletvekillerimiz sayın Mücahit Durmuşoğlu sayın İsmail Kaya ve eski Milletvekillerimize,il-ilçe-belde teşkilatlarımıza,il genel ve belediye meclis üyelerimize,köy, belde, mahalle başkanlarımıza ve tüm üyelerimize ve katılım gösteren  çok değeli Osmaniyeli hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz