“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

AK PARTİ ANDIRIN İLÇE BAŞKAN ADAYI İSKENDER ZENGİN “GÜN ARTIK BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”
    • 28 Mayıs 2020 - 07:36:03

AK Parti Andırın İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Gazeteci İskender Zengin “gün artık birlik ve beraberlik günüdür” dedi.
Yapılacak olan Ak Parti Andırın 7. Kongresinde İlçe Başkanlığı için aday olduğunu belirten Zengin yaptığı açıklamasında şunları söyledi. “Ak Parti Kurucu Üyesi olarak 2002’den bu yana Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan yardımcılığı görevini ‘Görev İstenmez, Verilir’ anlayışı ile 17 yıl sürdürdüm. 2019 Yerel Seçimlerinde Andırın Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvurumun ardından Ak Parti İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldım.” Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) kendisini siyasetin merkezinde konumlandıran Muhafazakar-Demokrat bir kitle partisidir. Vatandaşlarımızın yönetime daha fazla katılımını, yönetimde doğrudan temsilini ve idareyi denetlemesini sağlamak temel görevimizdir.
2002 RUHU YENİDEN GÖREVE GELMELİ
AK Parti kurulduğunda Halkın büyük oranda Teveccühünü kazanarak tek başına iktidara gelmiş ve günümüze kadar Yerel yönetimlerde insan ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde Türkiye’de gerçek yerel kalkınma Ak Parti ile başlamıştır. Adalet ve Kalkınmayı yalnız bu Ülke için değil, bütün mazlum milletlerin hakkı olarak uluslararası arenada gür sesle savunmaktadır. Davamız bellidir, partimizin daha yüksek oy potansiyeline sahip olması, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi dönemin kadrolarını harekete geçirip partiye kazandırmak için çalışmalarımı sürdüreceğim.
Mesele birilerine makam kazandırmak değil, İlçemize hizmetkar seçebilmektir. Bu dava şahsi bir dava değildir, Mutlak ki şimdiye kadar partimizin her kademesinde görev almış Başkan, Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerimiz hizmet etmek için yola çıkmıştır. AK Partimizin Kuruluşundan bu yana görevimiz kesintisiz devam etmektedir. İlçe Başkanlığına aday olan tüm arkadaşlarıma bu hizmet yolunda başarılar diliyor, İlçe, İl ve Genel Merkezdeki büyüklerimizin en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyorum. 7. Olağan Kongrede İlçe Başkanlığına Adayım.
Meslektaşım degerli büyüğüm Iskender Zengin’e çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz