“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

AK PARTİ ADAYLARINI TANITTI
    • 19 Kasım 2018 - 06:37:19

Ak Parti Kadirli ilçe teşkilatı, 2019 Mart ayında yapılacak Belediye Başkanlığı seçimleri için 9 aday adayının tanıtımını gerçekleştirdi. Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen tanıtım toplantısı Kadirli Kültür Merkezi konferans salonunda yapıldı.Gerçekleşen toplantıya Ak Parti aday adaylarının yanı sıra Ak Parti Kadirli İlçe teşkilatı yönetimi, gençlik ve kadın kolları üyeleri, mahalle başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

Kadirli Gençlik Kolları Başkanı Levent Çolakça’nın sunumuyla gerçekleştirilen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ak Parti Kadirli İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Oruç’un birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasının ardından 2019 yerel seçimler için Ak Parti’den aday adayı olan 9 aday adayı tek tek kürsüye çıkarak kendini tanıttı ve neden aday olduğunu anlattı. 18 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan parti içi temayül yoklaması öncesi Ak Partili aday adayları hem seçmenin hem de temayül yoklamasında oy kullanacak parti organı üyelerinin karşısında toplu bir şekilde kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

Programın ardından ise Ak Parti kuruluşundan bu yana teşkilatta görev almış ilçe Başkanlarına çiçek takdim edildi. Kadirli Belediye Başkanlığı seçimleri için başvuru yapan aday adayları ise şu isimlerden oluştu. Hacı İspir , Ragıp Bekaroğlu,Bahtiyar Nacar,Ömer Şahin,Mustafa Demirci,Osman Kara,Süleyman Gürsoy,Mustafa Büyükbozdoğan, Murat Kaycıoğlu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz