“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

AK GENÇLİKTEN “BİR FİKRİM VAR” PROJESİ
    • 4 Şubat 2019 - 08:11:46

Kadirli Ak parti Gençlik kolları “bir fikrim var” projesini hayata geçirerek Kadirli halkının fikir ve önerilerini dinledi. Gençlik kolları başkanı Levent Çolakça başkanlığında uzun çarşı caddesi üzerinde Garanti bankası yanında açmış oldukları standa ilçe halkının ilgisi yoğun oldu.Kadirli’de yapılmasını istediği ve gördüğü eksiklikleri gerek yazarak kapalı bir zarfa koyan yada düşüncesi ve önerilerini açıktan beyan eden vatandaşlar projeyi uygulayanlara teşekkür ettiler.
Gençlik kolları başkanı Levent Çolakça,600 kişi kapalı zarfa yazarak 500 kişi de sözlü olarak fikirlerini sundu.Amacımız böyle bir projeyi hayata geçirerek halka inmek,halkla iç içe olmak ve halkın içinde başkan adayımızla bir köprü vazifesi görmek için projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek başta emeği geçen tüm arkadaşlarıma yazılı yada sözlü olarak düşünce ve fikirlerini beyan eden tüm halkımıza teşekkür ediyorum dedi.
Standı ziyaret eden Ak parti Kadirli belediye başkan adayı Mustafa Büyükbozduğan’da ilçeme hizmet etmek istiyorum herkesin fikrinden istifa edeceğiz.Bunların yanı sıra halkımızın beklentileri nelerdir.zaten stk larla muhtarlarla,esnaflarımızla fikir alışverişi yapıyoruz.Burada da vatandaşlarımızın görüşlerini dikkate alacağız.Kadirli halkı ile birlikte belediyeyi yöneteceğiz.Kadirli’ye Ak belediyeciliği getirip hizmete doyuracağız ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz