OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN CUMHUR İTTİFAKINA TAM DESTEK
    • 25 Şubat 2019 - 07:31:17

Kadirli Ak Parti ilçe başkanı İsmail Oruç Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi adayı ve mevcut belediye başkanı Ömer Tarhan’a teşkilat olarak desteğimiz tam dedi.Geçtiğimiz günlerde Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve seçim koordinasyon başkanı Hakkı Tokgöz ile bir grup Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri Ak parti ilçe teşkilatını ziyaret etmiş ve samimi bir ortamda bu ziyaret gerçekleşmişti.
Açıklama yapan Başkan Oruç,AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak hep birlikte el ele verdiklerini birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını belirterek,Cumhur ittifakının önemine değinip bizler genel merkezin ve sayın Cumhurbaşkanımızın emrindeyiz dedi.Bu seçimde Türkiye’mizin bekası için oy vereceğiz İttifakın tüm üyeleri olarak başarılı olmak için çalışacağız diyen Oruç, 1 Nisan sabahı hem ülke genelinde hem de ilçemizde bu seçimlerden hep birlikte zaferle çıkacağız.Tüm teşkilat olarak hizmet sevdamızı gönlümüze koyarak büyük bir heyecan duyuyoruz. Biz hazırız ve bunu İnşallah hep birlikte başaracağız. Bu oluşan ittifak gönüllere atılmıştır sayın Cumhurbaşkanımız ne derse sonuna kadar destekleriz dedi.Oruç,İl Genel Meclis Üyeliği seçiminde kendi adaylarını destekleyeceklerini ve belediye meclis üyeliği için de partilerinden 9 adayın listeye girdiğini belirtti.
Oruç ayrıca İlçemizin kaybedecek zamanı yok sorun değil çözüm üreten bir yapılanmayla Kadirli’mizi daha da ileri taşıyacağız.Değer katacağına inandığımız projelerimizi,düşüncelerimizi ve fikirlerimizi MHP li arkadaşlarımızla paylaşacağız. Allah’ın izniyle hep birlikte daha güçlü bir Kadirli İçin Cumhur İttifakına sahip çıkacağız dedi.
Başkan Oruç’un önümüzdeki günlerde Cumhur ittifakı ile ilgili geniş bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz