“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

2020 -KPSS ORTA ÖGRETİM SINAVI SINAV KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
    • 17 Kasım 2020 - 19:13:49

Sınav Koordinasyon kurulu Kadirli ilçe Kaymakamı Ahmet Arık başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.
Covid-19 tedbirleri kapsamında maske kuralı ve sosyal mesafe korunarak gerçekleştirilen toplantıda 22.11.2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan KPSS Orta öğretim sınavı için alınan tedbirler değerlendirildi.
Kaymakam Arık yaptığı açıklamada “KPSS Orta öğretim sınavını insallah sorunsuz bir şekilde yapacağız.Sınavla ilgili gerekli güvenlik önlemlerinin yanısıra adayların rahat bir şekilde sınav yapmalarının temini için sınav binalarimizda Covid-19 tedbirlerinide değerlendirip önlemlerimizi alıyoruz.Adaylarımız ve velilerimizin Sınavla ilgili salgın teredddutlerini bitirmek adına sınav binalarimizda “yüksek risk” ve “düşük risk” li 2 ayri sınav salonu oluşturuldu.Adaylar arasında Covid-19 pozitif olanlar ve temasliların sınavlarına girebilmesi ve diğer adayları risk altında bırakmaması için Sağlık Müdürlüğümüz ve sınav koordinatörlüğü sürekli iletişim halinde olacak ve insallah sorunsuz bir şekilde sınavımızı tamamlayacağız”dedi.
Kaymakam Arık ayrıca sınava girecek adaylarımıza başarılar diliyorum diyerek İlçe Nüfus Müdürlüğünün sınav günü saat 07:00 ile 10:00 saatleri arasi açık tutulacağını, adayların sınav yerlerine mutlaka sınav saatinden önce gelerek yığılma yapmamasının çok önemli olduğunu ifade etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz