OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

    • 26 Ekim 2022 - 07:59:37

Her yıl Kadirli Eğitim ve kültür vakfı tarafından KA-VAK kurucu üyelerinden İsmail Safa VAYISOĞLU anma etkinlikleri düzenlemektedir. Kadirli sevdalısı rahmetli İ.Safa VAYISOĞLU üç kız evladı her biri kendi alanında tıpkı babaları gibi çalışkan göz doldurmaktadır.
Geçtiğimiz yıl anma etkinlikleri kapsamında bazı değişiklikler yapılmıştır. I. Safa VAYISOĞLU, Yaşayan değerli kızları Prof. Dr. Asiye NUHOĞLU, Fizik Öğretmeni Emine UYGUR Hanım ve Eczacı Göknur KARACA Hanımların düşüncesiyle anneleri Nigar VAYISOĞLU ile birlikte anılmaya başlamıştır. Ve bu şekilde devam etmektedir .
Geçtiğimiz yıl Prof.Dr Asiye VAYISOĞLU NUHOĞLU Hanım ile Kadirli kadınlarını bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yapmıştık. Zaten şehirlerarası ve uluslararası çalışmalar yapan Profesörümüz bu yıl da Kasım ayı ilk çalışmalarını yine memleketinde başlatacaktır. Onun azmine ve ilerleyen yaşına rağmen çalışkan kişiliğine hayran kalmıştık.
Bu yüzden bu yıl da anma etkinliğimizi düzenlerken yine toplumun temel yapı taşları kadınlarımızı bilinçlendirmek için Kadirli Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğümüzle özel bir program hazırlıyoruz.
Özellikle bazı genetik hastalıkların aslında önlenebilmesi konusunda bilgileneceğiz. Çocuk hakları konusunda önemli bilgiler öğreneceğiz. Bu çok önemli konularda biz Kadirlili kadınlara gönüllü olarak bilgi verecek olan gururumuz Asiye VAYISOĞLU NUHOĞLU Hanıma buradan teşekkürlerimi sunuyorum .
Onun adına yazdığım tüm köşe yazılarında olduğu gibi bu yazıyı da yine değerli Kadirli Postası okurlarına armağan ediyorum. Profesörümüz 4 Kasım Cuma günü saat 9.00 da çocuk haklarıyla 5 Kasım saat 19.00 da önlenebilir genetik hastalıklar konusunda bilgi verecektir.
Ayrıca Kadirli Kaymakamlığımız ve Kadirli Belediyemizle işbirliği ile çeşitli süpriz etkinliklerimiz de olacaktır.
Tüm Kadirlili hemşerilerimizi bu muhteşem bilgilendirme toplantılarını izlemeye davet ediyoruz.
Haftaya programların yeri ve zamanını daha detaylı bir şekilde anlatacağım .
Sevgi bebeğimizi de unutmadık tabii. Safa VAYISOĞLU anma etkinlikleri kapsamında SHM Müdürlüğümüzle çocuklarımıza özel hazırlanan programın bilet sarışlarından elde edilen geliri SMA Hastası Sevgi bebeğe bağışlayacağız. Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitim Merkezi ile de bir çalışmamız olacaktır. Vakıf çalışmalarımızda memleketimiz adına birlikte doğru yolda yürümeyi hedefliyoruz . Destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederiz .
Değerli Prof. Dr. Asiye NUHOĞLU Hanımı ve kıymetli kız kardeşleri Fizk Öğretmeni Emine UYGUR Hanım Eczacı Göknur KARACA Hanımı heyecanla bekliyoruz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz