KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE 18 MART  ŞEHİTLERİ ANMA  GÜNÜ YAPILDI

KADİRLİ’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

    • 17 Eylül 2022 - 20:41:33

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ KARŞILAMAK İÇİN OTOGARDA KARŞILAMA STANDI KURULDU
Osmaniye’de Gençlik Merkezi çalışanları hafta sonlarında Otogar’da öğrencileri karşılıyor.
Yurt genelinde üniversitelerde eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte yüz binlerce öğrenci çeşitli şehirlerde eğitimlerini sürdürebilmek amacıyla kazandıkları üniversitelerin yolunu tutmaya başladılar.
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, üniversite sınavında Korkut Ata üniversitesi’ni(OKÜ) kazanan öğrencilere yardımcı olmak amacıyla otogarda bir bilgilendirme standı kurdu.
Kurulan stantta yeni gelen öğrencilere, gençlik merkezi çalışanları Osmaniye’yi i tanıtarak çeşitli hediyelerle birlikte faaliyetlerini anlatan broşür verip ulaşım konusunda sıkıntı çekmeleri için yakından ilgileniyorlar.
Osmaniye Gençlik ve Spor il Müdürü Sedat Acar, genç kardeşlerimiz bizler için ayrı bir öneme sahip.Öğrencilerimizin eğitim ve öğretimleri boyunca onların yalnız olmadıklarını yanlarında olduğunu göstermek için onları ilk günden itibaren en güzel şekilde karşılayarak misafirperverliğimizi gösteriyoruz.Onlarda bu karşılaşmadan oldukça memnunlar.Üniversite hayatına başlayacak ve yurtlarımızda kalacak olan tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim ve öğretim hayatlarında şimdiden üstün başarılar diliyorum dedi.
Yapılan uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren öğrencilerde Gençlik ve Spor il Müdürlüğü yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ederek iyi ki varsınız dediler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz