18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Alkan’a yoğun ilgi

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Alkan’a yoğun ilgi

KADİRLİ MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRÜ  DOÇ DR. BURAK KOCAOĞLU ÜÇÜNCÜ  KİTABINI ÇIKARDI.

KADİRLİ MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRÜ DOÇ DR. BURAK KOCAOĞLU ÜÇÜNCÜ KİTABINI ÇIKARDI.

ANDIRIN’DA PULMONER REHABİLİTASYON EĞİTİMİ

ANDIRIN’DA PULMONER REHABİLİTASYON EĞİTİMİ

    • 9 Ağustos 2022 - 10:40:27

Yanlış ve tehlikeli internet kullanıcılarından bahsediyorum . Günümüzde insanlar bu nedenle büyük tuzaklara düşüyorlar
Ne yazık ki internet üzerinden pek çok dolandırıcıların oyunlarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Adına fiber suçlar deniyor. Nasıl olduğunu anlamak mümkün değil.
Sosyal medya hesabınıza, saçma sapan ahlak dışı resimli mesajlar geliyor . Kendinizle alakalı olunca gayriihtiyari, birden tıklayarak psikolojik olarak travma yaşıyor ve uzun süre toparlanmıyorlar.
Bana şey olmaz demeyin sakın. Müthiş numaralar çeviriyorlar. Resimlerinizi kullanarak hesabınızı elde ediyor daha sonra da ustaca kendi çaldıkları sosyal medya hesabınızı da kurtaracaklarını söyleyerek , (müthiş inandırıcı şekilde) sizi tamamen kontrol altına alıyorlar. Sonrasında sırasıyla çirkinlikler .
Tanımadığınız kişi ya da şirket hesaplarına sakın itibar etmeyin. Gönderilen mesajları ne olursa olsun açmayın. Hele hesabınızı kurtaracağım diyenlere hiçbir şekilde güvenmeyin. Her türlü oyun oynuyorlar ve sizi de bu oyuna alet ediyorlar.
Hakkınızı sonuna kadar savunun ve kişisel verilerinizin korunması adına lütfen gerekli yerlere itirazınızı yapın. Sosyal medya hesabının çalınması ve kurtarma bahanesiyle diğer bilgilerin elde edilmesi şikayet edilmediği takdirde artmaya devam edecek. Bizler vatandaş olarak haklarımızı sonuna kadar kullanmalıyız ki önlemler alınsın.
Tüm bunların hepsini bizzat yaşadık. Şikayet etme noktasında insanlar ikiye ayrılıyor. Bir kısmı, şikayet etmeniz bir işe yaramıyor, boşuna yorulmayın diyenler, bir kısmı da vatandaşlık görevinizi yerine getirmek ve sonrasında pişman olmamak için şikayetçi olun diyenler. Biz şikayetimizi yaptık ve bekliyoruz. Umarım suçlular cezasını çekerler….

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz