KANLIBÖĞET YOLUNDA KAZA: 2 YARALI

KANLIBÖĞET YOLUNDA KAZA: 2 YARALI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE ENGELLİLER HAFTASI  RENKLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE ENGELLİLER HAFTASI RENKLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Şahin Açıkoğlu Kadirli Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Şahin Açıkoğlu Kadirli Belediye Başkan Yardımcısı oldu

SÜRÜCÜLERE VE YAYALARA BROŞÜR DAĞITILDI

SÜRÜCÜLERE VE YAYALARA BROŞÜR DAĞITILDI

ROMANYALI  EKONOMİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TURİZM LİSE’SİNİ ZİYARET ETTİ

ROMANYALI EKONOMİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TURİZM LİSE’SİNİ ZİYARET ETTİ

    • 16 Mayıs 2022 - 08:05:30

Ben dedi bu memleketin en iyi kesicisiyim. Hiç acımam. Makinayı elime aldım mı, nice kafaları saçsız, nice yüzleri sakalsız bırakırım dedi. Usturalarla, jiletlerle, fırçalarca aramda müthiş bir bağ vardır.
Ne dediğimi kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır. Biz insanlar takım tutar gibi, siyasi parti tutar gibi Berber tutarız. Ve birçok insan ömrü boyunca ve şartlarda bir değişiklik olmadığı sürece hep aynı Berbere traş olur. Zaman içerisinde traş şeklimiz değişse de berberimiz hep ilk tanıdığımız gibidir. Yani hep aynıdır.
Diğer taraftan da Berberler, birer sırdaş, neşe kaynağı, uzun soluklu bir dost yerine göre oyun arkadaşı ne bileyim çok işe yarayan bir kişidir.
İşte bizde işlerin en yoğun olduğu bir Bayram Arefesinde Berberimizde saç sakal traşı olurken yazı dizimizin konusu olan taşlarla ilgili bir duruma şahitlik ettik. Hoşsohbet berberimiz bizi bir taraftan sakal traşı yaparken bir taraftan da ortak dostumuz çayçı ile ilgili anılarından bahsediyordu ki, attığımız kahkaha ile birlikte, yüzümüz de bir kan. Biz;birden bire, ne yaptın bire edem? Demeye kalmadan berberimiz yüzümüze taş çalmaya başladı, hoop noluyor diyecektik ki, akan kanlar aniden kesilmeye başladı. Meğerse bu taş bir ilaçmış. Adı ne diye soracak olursanız. Bizde yeni duyduk.
KAN TAŞI.
Berberin bir gün yüzümüzü keseceğini bilirdim lakin bir taş ile kanı durduracağını hiç tahmin edemezdim. Demek ki, taşlarda ne maharet varmış, hem de ne maharet. Ayrıca berberin mahareti de alkışlanır.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz