YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

    • 17 Eylül 2021 - 10:43:26

Bu hafta Fasl-ı Muhabbette Osmaniye ili Kadirli ilçesindeyiz ve Öğretmen İzzet Irmak Bey’in misafiri olacağız. İzzet Irmak hocamızı geliniz daha yakından tanıyalım.
İZZET IRMAK…
1981 Van (Pirgarip Köyü) doğumlu olan İzzet Irmak, okumanın önemine inanıyor. İlkokuldan beri kitaplarla dost. Ortaokulda ders dışındaki zamanının çoğunu okul kütüphanesinde geçirmiş.
Akabinde zengin kütüphanesi olan bir lisede okumuş olmayı büyük şans olarak görüyor. Özellikle kütüphane görevlisinin emekli olmasından sonra, yeni memur atanmaması sebebiyle görevin kendisine verilmesi ile dünya ve yerli klasiklerle yakından tanışması, onun için unutulmaz bir fırsat olmuş.
Üniversitede Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bilhassa tercih etmiş. Bu yıllarda, kendi edip kendi bulmuş ve zor bir dönem geçirmiş.
Her şeye rağmen edebiyat ve sanata yakın durmaya devam etmiş. Tiyatro ve şiire de özel ilgi duymuştur. Üniversite yıllarında tanıştığı âşıklık geleneğine ilgisi artarak devam etmekte ve kendisi de şiirler yazmaktadır.
Yazma faaliyetlerine, 2005 yılında öğretmenlik mesleğine başladığında hız vermiş ve müstear isimlerle yerel gazete ve dergilerde günlük yazılar yazmaya uzun yıllar devam etmiş.
Halen çeşitli dergilerde, internet sitelerinde ve sanal platformlarda öykü, deneme, fıkra ve şiirleri yayımlanıyor.
Öğretmenlik mesleğini büyük bir aşkla sürdüren İzzet Irmak, yazmanın da önemine inanıyor.
Evli ve üç çocuk babası olan yazar, birçok sivil toplum kuruluşunda da görevler almış, bunun yanı sıra çeşitli kademelerde idarecilik görevleri de üstlenmiş.
Ailesini çok ihmal ettiğini fark edince, pek çok görevini bırakıp sadece çok sevdiği öğretmenlik mesleğine ve ailesine dönmüş.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2020 yılında Osmaniye ilinde yılın öğretmeni olarak seçilmiştir.
Şu anda görevinden arta kalan zamanını okumaya, yazmaya ve gezmeye ayırmaktadır.
Deniz Martı ve Çocuk isimli yayımlanmış bir öykü kitabı bulunmaktadır. Yayımlanmayı bekleyen ikisi şiir olmak üzere birkaç dosyası bulunmaktadır.
Kültürel değerlerimizin en kıymetlilerinden olan halk edebiyatımızı böylesi güzel çalışmalarla canlı tutmaya çalışan Bir’iz Edebiyat, Faslı Muhabbet atışma gurubunu yöneten Mustafa Zincirkıran ve cümle şair dostlara selam ve saygılarını sunuyor.
Değerli hocamıza sağlıklı ve şiir dolu mutlu yıllar temenni ediyor, Çalışmalarında başarılar diliyoruz.
BİRİZ EDEBİYAT YÖNETİM KURULU

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz