“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

    • 20 Nisan 2021 - 06:18:37


Onların da rahatça yaşamaya hakları var. Ama engelleri nedeniyle aileleri ,rahatça dışarda dolaşmalarına izin vermiyor. İşte bu uygulama sayesinde artık aileler rahatça engelli çocuklarına izin veriyorlar.
Hem sosyal bir sorumluluk olarak düşündüğüm için hem de faydalı olduğuna gerçekten inandığım için bu projeyi destekliyorum.
Öncelikle kaybolma riski yüksek olan tüm vatandaşlara uygulandığı gibi proje şartı gereği , ücretsiz yapılmasıdır. Kişinin ve yakınının veya vasisi olan en az bir kişinin tüm kimlik bilgileri ve güncel fotoğrafları bir şifre halinde el bileğine kalıcı dökmeyle işleniyor.Bu şifre “Benibuldular.com” sitesinden alınıyor.
Bu bilgiler aynı zamanda emniyet güçleri tarafından da biliniyor. İşte bu yüzden, kişi kaybolduğu zaman el bileğindeki şifresinin her hangi bir emniyete bildirilmesiyle, bulunmuş oluyor. Yani kimlik bilgileri el bileğine kazınan kişiler , kendilerini ifade edemeseler bile , emniyet güçleri tarafından ailesine ulaştırılıyor. Burada önemli olan,kaybolan kişiyi bulanların , kişinin el bileğindeki şifreyi emniyete bildirmeleridir. Ya da ATV ekranlarında gündüz kuşağında canlı yayınlanan Müge ANLI ile Tatlı sert programına telefonla bildirmeleri gerekiyor.
Bu uygulama sayesinde pek çok insan rahatladı ve mutlu oldu. Biz de KADİRLİ Kadınlar Meclisi olarak her yıl düzenli olarak bu uygulamayı ilçemizde ve çevre köylerimizde bulunan engellilerimizle gerçekleştirdik. Hatta anne ve babaları için de sevgi izi yaptıranlar oldu. Kalıcı dövmeyi, engellilerimize ücretsiz uygulayan kuaförlerimize sonsuz teşekkür ediyorum.
Uygulama sırasında onların hayatını yakından izledik ve sıkıntılarını gördük.Bu yıl pandemi nedeniyle sevgi izi uygulamasını yapamadık. İnşallah önümüzdeki günlerde çok sevdiğimiz kıymetlilerimizle buluşuruz.
Bu projenin hayata geçirilmesinde en başta başarılı gazeteci Müge ANLI hanım olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
Değerli gazeteci ve televizyoncu Müge ANLI hanım, şimdi de Türk Kızılayıyla mobil aşevleri projesi için elele vermiş durumda.Mobil aşevleri ihtiyaç halinde Türkiye’nin her yerine gidebilecek pozisyondadır. Tüm afetler için özenle hazırlanmış ve salgın döneminde karantinada kalanlara da hizmet verecektir. Yapılması gereken 10 lira karşılığında tek bir SMS. Müge yazıp 2868 e gönderin.
KADİRLİ Eğitim ve Kültür Vakfı Ankara Genel Merkezimiz , yeni yönetim kurulunu belirledi. Buradan yeni yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. KADİRLİ Eğitim ve Kültür Vakfı İlçemiz için büyük bir şanstır. Amaçlar hep birlikte bu ilçenin geleceğine güzel miraslar bırakmaktır. Buradan Ankara ,Adana ve KADİRLİ dahil, tüm Ka-vak yönetim kurulu başkan ve üyelerine selamlar gönderiyorum , çalışmalarında başarılar diliyorum.
Ben de Ka-vak KADİRLİ şubesi yönetim kurulu üyesi olmaktan, büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Geçtiğimiz hafta ka-vak KADİRLİ şubesi olarak İlk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum. Adresimiz : Cemal Paşa mah. Adalet cad. No 2/7 KADİRLİ. Tüm hemşehrilerimizi kucaklamak için bekliyoruz.
Çok kıymetli Kadınlar Meclis üyelerime sevgi ve selamlar gönderiyorum. Her biriyle bu güzel projelerde vermiş oldukları emekler için gurur duyuyorum. Girmiş olduğumuz mübarek Ramazan ayımızı kutluyorum.Haftaya tekrar görüşebilmek dileğiyle sağlıkla ve sevgiyle kalın.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz