“10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü” yürüyüşü düzenlendi
Osmaniye’de Sağlık İçin Hareket Et Günü kapsamında yürüyüş düzenlendi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm pistinde düzenlenen etkinliğe Vali Erdinç Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Hasan Öznavruz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ile öğrenciler katıldı.Yürüyüş öncesi gazetecilere konuşan Vali Yılmaz, her birey için sporun olmazsa olmaz olduğunu ifade ederek “Bilindiği gibi sporun bir çok alanı var.
Kendimize göre mutlaka seveceğimiz, yapabileceğimiz sporlar var. Sağlıklı yaşam için bu olmazsa olmazdır. Toplumsal hayatımızda hareket etmemiz gerekmektedir. Sağlığımız ve rahat, konforlu yaşam için mutlaka spor yapmalı, hareket halinde olmalıyız.” dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- BAĞDAŞ – ALİPAŞA YAYLASI ARASI YOL ÇALIŞMASI NEDENİYLE 16 MAYIS 2022 TARİHİNDE KAPANACAK
- OKÜ’de Teknoloji Transfer Ofisi Kuruldu
- ENGELLİ KADININ AKÜLÜ ARAÇ SEVİNCİ
- Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübünden ” Anavarza Kalesi Doğa Yürüyüşü “
- DİJİTAL BEDENLER…
- KADİRLİ’NİN FESTİVALİ BUGÜN BAŞLIYOR
- Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Hemşireler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
- kaza yaşanılan kavşağa düzenleme
- Çalınan tarım aleti bulunup sahibine teslim edildi
