İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERE MORAL GECESİ
    • 20 Eylül 2023 - 10:13:15

YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERE MORAL GECESİ
Kadirli’de göreve yeni başlayan öğretmenler tanışma ve kaynaşma gecesinde bir araya geldi.
Kadirli Eğitim Bir Sen Temsilciliğince düzenlenen geceye yurdun çeşitli bölgelerinden ilçemize ilk defa atanan öğretmenler katıldı.
Oldukça samimi bir ortamda bir araya gelen öğretmenler yeni eğitim öğretim yılı hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Geceye öğretmenlerin yanı sıra Kadirli ilçe Kaymakamı Yakup Güney,İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız,Gençlik ve spor Müdürü Yılmaz Bal,Osmaniye Eğitim Bir-Sen ve Memur Sen il başkanı Mahmut Kahraman,Kadirli Eğitim Bir Sen Temsilcisi Mustafa Demirci ve yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Merkezi Müdürü Kamil Kerimoğlu katıldı.
En genç öğretmene çicek takdim eden Kaymakam Yakup Güney,yeni göreve başlayan öğretmenlere de hoş geldiniz diyerek görevlerinde başarılar dileyip öğretmenliğin kutsallığına değinip çeşitli nasihatlarda bulundu.
Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız,Mahmut Kahraman ve Mustafa Demirci’de yaptıkları kısa konuşmalarında yeni atanan öğretmemlerle tanışmak ve yeni eğitim dönemi öncesi bu tür moral gecelerinin öğretmenler arasında kaynaşmayı ve dostluğu pekiştirdiğini ifade ederek ilk görevlerinde başarı dilediler.
Al bayrağın gölgesinde bize emanet bırakılan bu güzel vatanın kıymetli evlatlarını milli manevi ve ahlaki olarak yetiştirerek onların gönlünde yüreğinde iz bırakan öğretmen olmak peygamber mesleğini en güzel şekilde idrak etmek büyük amacımız olmalı ifadelerine yer verdiler.
Ayrıca bu tür moralli programların öğrencilere olumlu yansıyacağını düşünerek böyle bir etkinliği yaptıklarını belirtip Öğretmenlerin kaynaşmalarını sağlama, onların ailelerinden uzak kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlama adına her türlü adımı atmaya hazır oldukları söylediler.
Geceye katılan öğretmenler de mutluluklarını dile getirip gönül kapılarını açan Eğitim Bir Sen’e teşekkürlerini ilettiler.
Seyithan Özçelik gitarı ve söylediği şarkılarla geceye renk katarken,öğretmenler de müziğin ritmine eşlik etmekten geri kalmadı.
Gece yapılan ikram ve hatıra fotoğrafları çekilmesiyle son buldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz