İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

ÖĞRENCİLER CUMHURİYETİN 100. YILI KUTLAMA COŞKUSUNA ORTAK OLDU
    • 27 Ekim 2023 - 08:36:24

ÖĞRENCİLER CUMHURİYETİN 100. YILI KUTLAMA COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Kırmacılı Şehit Mehmet Ünaldı İlkokul ve Ortaokulunda Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama programı düzenlendi. Programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, öğretmenler, öğrenciler ve Kırmacılı Köyü sakinleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programın devamında Okul Müdürü Mehmet Bozdoğan günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Bozdoğan, “Bu güzel Devleti bizlere armağan eden atalarımızın bizlerden tek isteği, Cumhuriyetimizi her zaman koruyup, geliştirmektir. Bunu başarmanın yolu da çok çalışmaktan geçmektedir. Türkiye Cumhuriyetini kurup bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve Cumhuriyetimizi korumak için canlarını feda eden Şehitlerimizi saygıyla anıyor, rahmet diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 100. Yaşı kutlu olsun.”dedi.

Programda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise, “Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle güzel bir ortam hazırladığınız için, Cumhuriyetimize olan heyecanınızı gördüğüm için çok mutlu oldum. Şehitler Diyarı Yiğit Osmaniye’mize yakışan bir 100. Yılı kutlamanın heyecanı içindeyiz. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, en büyük eserim dediği Cumhuriyeti, genç kardeşlerimize, çocuklarımıza emanet etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti daha nice yüzyıllar yaşasın, sonsuza kadar var olsun. Bu Cumhuriyeti bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, kahraman Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnetle anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene. ”dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Anasınıfı öğrencisi Muhammed Coşkun “Atatürk ve Cumhuriyet”, 4-A sınıfı öğrencisi Nursena Uyduran “Cumhuriyet” ve Türkçe Öğretmeni Merve Demirel “Bir Resim Yap Çocuğum” isimli şiirleri okudular. Programda ayrıca 1-A sınıfı öğrencileri “Genç Türk Marşı” isimli gösterilerini, 3-A sınıfı öğrencileri “Cumhuriyet Özgürlüktür” adlı gösterilerini ve 7-A sınıfı öğrencileri ise “Cumhuriyet” Oratoryosunu sergilediler.

Programın ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bu coşkulu kutlama programını düzenleyen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz