Doğu Türkistanlı öğrencilerden Zorkun Yaylası ziyareti
Osmaniye’de eğitim gören Doğu Türkistanlı öğrenciler doğa harikası Zorkun Yaylamıza bir gezi düzenlediler.
Zorkun Yaylası doğasında bir gezinti yapan öğrenciler çarşı merkezi, şenlik tepesi ziyaretleri ile yaylamızın doğal güzelliklerini görme fırsatı buldular.
Bu gezi sayesinde hem doğa ile iç içe olan hem de bir araya gelerek hasret gideren Doğu Türkistanlı öğrenci kardeşlerimize meşhur Zorkun Tavası ikramı yapıldı.
Doğu Türkistanlı öğrenciler, geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- DERYA YANIK’TAN HOCALI KATLİAMI MESAJI
- RAMAZAN ÖNCESİ İMAMLAR BULUŞTU
- ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ
- KADİRLİ’DE DEPREM PANELİ
- DAĞCILARDAN ZORLU KOŞULLARDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
- FİZYOKLİNİK MERKEZİ AÇILDI
- KİCKBOKSÇULAR FIRTINA GİBİ ESTİ
- ŞAMPİYONLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
- SEVGİ MAKASI PROJESİYLE GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR
- TURP ÜRETİCİLERİ KAYMAKAM DOLU İLE BİR ARAYA GELDİ
